Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök az osztálytársamnak, de én nem akarok vele semmit?
Még nem volt részem párkapcsolatban, annak ellenére, hogy viszonylag népszerű srác vagyok az ismerőseim körében. Az egyik lány osztálytársam egy ideje küldi nekem a "jeleket", amiket lehet, hogy rosszul értelmezek, plusz még sosem jött szóba. Gyakran rám ír, keresi a társaságom, stb. Viszont a probléma, hogy nekem ez a lány nem igazán tetszik, se külsőre (szép lány
egyébként, csak nem az esetem), se személyiségre. Miután még nem hozta szóba, leginkább csak spekulálgatni tudok, viszont eléggé úgy néz ki, hogy bejövök neki. Hogy lehetne ezt finoman, nem bántóan a tudtára adni, vagy jelezni felé? Ha esetleg feldobja, hogy menjünk el közösen valahová, gáz ha nemet mondok?
16F
"Szia,
Nekem úgy tűnik xy dolog miatt, hogy bejövök neked. Nagyon aranyos, kedves akármilyen lány vagy, de nem vagy az esetem. Bocsi 🙁"
Minek töröd olyan dolgon a fejed,ami még meg se történt?
Előre csinálod magadnak a problémákat🤯
Minek kéne előre jelezni bármit is, amíg ő nem mondott semmit?
Egyértelműen tudtára tudod adni,hogy ő nem érdekel 💁🏻♀️
Nem válaszolsz az üzeneteire...vagy csak ritkán...vagy nagyok röviden. És nem érdeklődsz felőle,nem udvariaskodsz köszönési formákkal. Ezekből egy lány leveszi,hogy nem érdekled. Már ha nem vakítja el teljesen a szerelem :c
Szia!
Ez a jel adás azért néha csalafinta. Szerintem ha megmondja neked azt, hogy neki bejössz, akkor utasítsd el. Van amikor mi nők a ti jeleiteket félre értelmezűk. Egy ilyen dolgot sajnos nem lehet aranyosan, szépen elintézni. Így is úgy is megbántod vele, mert a szerelem vakk. Nyugi kifogja heverni csak időt kell majd neki adnod.
Sok szerencsét előre is!
Boldog új évet!
Igyekezz vele szemben semleges maradni, hadd lássa, hogy nem az eseted. Ne tartózkodj mellette, ne keresd a társaságát, ne figyeld őt. Csak végső esetben utasítsd el, inkább csak jelezd feléje (ahogy írtam), hogy Téged nem érdekel.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!