Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi lenne a véleményetek egy ilyen fiúról?
Nekem nem az ilyen típusú srácok jönnek be, de ha választani kéne hogy bulizós vagy otthon ülős én az otthon ülőset választanám.
A játszás is tud idegesítő lenni, ha a barátnőt hanyagolja helyette, de szerintem a többség még így is az otthon ülőset választaná, persze lennének, akik a bulizósat.
Még amikor dolgoztam, ott megismertem egy srácot, magas volt jó kapű is...
Én a részlegen dolgoztam, amikor oda jött, és egy félre értés során mutatkoztunk be. Aztán beszéltünk pár mondatot és utána amikor találkoztunk tök beszédes volt ahhoz képest hogy az elején nem.
Szóval az hogy aki jóképű az bulis, csajozós nem mindig jár együtt. Egyébként ehhez általában az az általánosítás is szokott lenni hogy bunkó.
De kuka az, aki általánosít.. Nyilván van amikor először meglátod és nem szimpatikus. De még így is ki alakulhat más kép, miután megismered.
Vagy olyan is van, hogy nagyon szimpatikus, aztán pont az ellenkezője történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!