Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszerre több sráccal flörtölök (úgy hogy nincs barátom) az mennyire rossz dolog?
Sisem voltam ilyen helyzetben, csak valahogy mostanában "indultak be a dolgok", van vagy 3 srác akivek nagyon jóban vagyok és elég sokat flörtölünk, de semelyikkel nem vagyok olyan kapcsolatban hogy összejöjjünk most
Ez is r**ancosnak számít?
Vagy ez mennyire rossz?
Semelyiknek nem ígértem semmit, nem verem át őket, csakhát mégis több srác van...
17/L
Azt szeretném hozzátenni hogy nem olyan extrém flörtölés, inkább csak szóbeli
A háromból az egyik nem is a közelemben lakik, eddig komolyabb dolog nem alakult semelyikkel
nincs ebbe semmi én is többel szoktam
16L
15ös
Mivel még semelyikkel nincs úgy szorosabb kapcsolatom nem tudom tudnék e "választani"..
Valószínűleg a kettő közeli közül választanék,de bennük meg az a jó pont hogy nem egyformák
Viszont mind a ketten viccesek, jófejek, tudják mivel vidíthatnak fel, csak a saját stílusukban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!