Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyszerre több sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerre több sráccal flörtölök (úgy hogy nincs barátom) az mennyire rossz dolog?

Figyelt kérdés

Sisem voltam ilyen helyzetben, csak valahogy mostanában "indultak be a dolgok", van vagy 3 srác akivek nagyon jóban vagyok és elég sokat flörtölünk, de semelyikkel nem vagyok olyan kapcsolatban hogy összejöjjünk most

Ez is r**ancosnak számít?

Vagy ez mennyire rossz?

Semelyiknek nem ígértem semmit, nem verem át őket, csakhát mégis több srác van...

17/L

2020. dec. 25. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
8assal tudok egyetérteni.. én azt tanácsolom beszélgess mind a 3-mal, persze a flörtölgetés is egy bizonyos szintig oké, ilyen helyzetben, de csak okosan. Biztos van a 3 közül, aki szimpatikusabb mint a többi, nem? Sodródj az árral, aztán az van, aki idővel lekopik, van, aki marad.
2020. dec. 26. 01:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Azt szeretném hozzátenni hogy nem olyan extrém flörtölés, inkább csak szóbeli

A háromból az egyik nem is a közelemben lakik, eddig komolyabb dolog nem alakult semelyikkel

2020. dec. 26. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:

nincs ebbe semmi én is többel szoktam

16L

2020. dec. 26. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Ebből ítélve szerintem nem nagy ügy, bár vedd figyelembe, hogy nem biztos, hogy örülnének neki (magamból kiindulva)
2020. dec. 26. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy ha egyet lehetne választani akkor tudnál? Mert ugye olyna szerintem nincs hogy mind 3 "egyforma".
2020. dec. 26. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:

15ös

Mivel még semelyikkel nincs úgy szorosabb kapcsolatom nem tudom tudnék e "választani"..

Valószínűleg a kettő közeli közül választanék,de bennük meg az a jó pont hogy nem egyformák

Viszont mind a ketten viccesek, jófejek, tudják mivel vidíthatnak fel, csak a saját stílusukban

2020. dec. 26. 17:39
 17/18 A kérdező kommentje:
De szerelmes nem vagyok, csak ha ők is flörtölnek én is vissza...
2020. dec. 26. 17:41
 18/18 anonim válasza:
En is szoktam egyszerre tobb sraccal flortolni. Amig nincs semmi, csak flortoles teljesen rendben van. A legtobb ilyenbol nalam nem lett tul sok minden, ezert mar nem is veszem oket tul komolyan. Ha olyan jon azt megerzem
2020. dec. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!