Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek talizni vele Normális hogy ennyire félek az első talától?
Holnap találkozok egy sráccal akivel eddig csak instán írogattunk de elegge parázok az első talától félek hogy nem fogok bejönni neki vagy nem lesz miről beszélgetnünk..már 2 talát lemondtam nem akarom ezt is mondjuk már gondolkoztam rajta hogy nem is akarok vele találkozni..
Eleve elegge introvertált és félénk vagyok azokkal akiket nem ismerek..ráadásul még barátom se volt sose..
Normális hogy ennyire félek ettől?
16l
De az is lehet, hogy már az ágyban vannak. Érted te ezt 20 askám.
Jól sikerült a tala, ezért a fiúnak felállott a f....sza.
🥰
8 után mi mást is lehetne csinálni? 😂😂
A rím is szuper, hátha az esétjük is az 😁
Már majdnem egy kis közösség alakult itt ki azért, hogy a kérdező részt vegyen azon a randin, illetve, hogy ne féljen.
Nagyon remélem, hogy elmemt, és hogy jól sikerült neki! 😀
Azzal semmi baj sincs, akkor ahogy mondani szokás "a foglalkozás elérte a célját" 😅
De a viccet félre téve, szép lezárása lenne ennek a storynak
Azért ne a legrosszabbra gondolj egyből...
A kérdező, már beszélt vele (gondolom azért elég sok mimdemről, hamár a randinál tartanak)
Illetve első randit gondolom valami forgalmasabb helyre szervezték...
Illetve azért szerencsére viszonylag ritkák az ilyen esetek.
De ha abból indulok ki, hogy mindenki akivel először talákozok az szervkereskedő/ megerőszakol/ el tesz láb alól, akkor csak otthon ülnék egy sarokba kuporodva...
Egyébként én is.
Mi mást csinálhatnánk így éjszaka 🤔😂😂
Remélem előbb utóbb a kérsező is ad valami hírt maga felől 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!