Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 17 évesen a 20-25 évesekre bukok az apakomplexusnak számít?
Figyelt kérdés
tudom, hogy egyik sem jönne össze velem mert fiatal vagyok, ámde nekem nem tetszenek a korombeli fiúk. nincs meg a közös hang illetve nagyon gyerekesek. és külsőre is 100x vonzóbbnak találom a felnőtt férfiakat2020. dec. 24. 08:54
11/14 anonim válasza:
Nem. Az akkor kezdődik, ha tiniként 40-esekre buknál.
12/14 anonim válasza:
Szegény #6 egy poén miatt hogy le lett értékelve. :D
Ezért nem kéne hogy mindenki tudjon értékelni. :(
#10 Amúgy amit írsz az jogos, viszont alapból az hogy apakomplexus létezik, és nem arra értik hogy ha olyannal vagy aki 5 vagy 6 évvel idősebb nálad :'D
13/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem mondod? Csakhogy nekem pl nálam mindig minumum 10-12 évvel idősebb társaim voltak, de a legtöbb korkülömbség 16 év volt. Mindig hosszútávú kapcsolatok voltak ezek. Az unokatestvérem pedig egy nála 22 évvel idősebb nővel élt együtt 16 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!