Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
A barátom diákmunkát végez egy bevásárló központban. Tegnap már du kettőkor végzett, de egész nap rám sem írt. Én du ráírtam hogy mi újság, és csak éjjel körül válaszolt, hogy sok munkája volt. Ma beszéltünk, és azt mondta, a testvérével focizott munka után. Nincs ezzel gondom, csak azzal van, hogy úgy érzem, nem igazán érdeklem. Szerintetek is így lehet ez? A fiú 17 éves, és 16 vagyok.
2020. dec. 23. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindenki használja a nap 24 órájában a telefonját, focizott a testvérével ennyi, attól, hogy egyűt vagytok nem kell leláncolni őt, neki is van más dolga.
2020. dec. 23. 18:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Ki láncolta le? Atya ég! Értelmezzétek már a kiírásom!
2020. dec. 23. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elmondhatnád ezt a kétségedet neki, és lehet hogy ő többet tudna segíteni ebben a problémában mint pár idegen akik épp erre csapódtak és nem ismernek titeket. Csak ebből az információból kiindulva, mint láthatod, ezer féle lehetőség van, ezért sem tudunk nagyon értelmes választ adni a kérdésedre.
2020. dec. 23. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Tőlem a minap megkérdezte a barátnőm, hogy mit vacsoráztam, én pedig mondtam, hogy mézeskenyeret. Ő pedig nem kérte számon rajtam, hogy ezt miért nem mondtam meg magamtól.
2020. dec. 23. 23:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Látom csak nem sikerült megérteni a kiírásom. Lol
2020. dec. 24. 09:33
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen jól csinálja.

Elérte azt, h te gondolkozol ő rajta, nem pedig ő rajtad.

Mestermunka.

2020. dec. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!