Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utánoz az exem haverja ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utánoz az exem haverja ?

Figyelt kérdés

Megismertem az exem haverját, akinek van párja, le feküdtünk egy párszor tudom-tudom nem szép dolog stb de most vissza térve az eredeti kérdéshez.. miért utánoz mindenbe?

Itt van pár dolog:

- Beszéltünk egy szájvízről amikor ott voltam nála mondtam hogy én azt nem szeretem mert erős. Mire másodjára mentem már az a fajta volt amit én is használok xd

- Járok fotóshoz meg kérdezte mi a neve a fotósomnak.. oda vitte a csaját is :D

- Én babáknak való tusfürdőt használok mondtam neki hogy azt jobban szeretem mert kevesebb benne a színezék stb, ő is olyat vett....

Most meg mondta pár napja hogy januárba fel költöznek oda ahol én lakok ami tőlük 110 km van...

Még amikor elkezdtük az egészet sokat ittunk és (sajnos) így alakult hogy le feküdtünk és össze jártunk most vetettem véget a dolognak. Úgy vettem észre hogy kezd szerelmes lenni ezt egy nő észre veszi lehet ezért utánoz?

2020. dec. 21. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

szerintem csak véletlen, vagy amiket mondtál ő is úgy gondolta, hogy jók pl szájvíz, tusfürdő...

Nem hiszem, hogy több lenne benne, nem te vagy a világ közepe

2020. dec. 21. 12:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem is írtam olyat hogy én lennék a világ közepe, de ezt szerintem én látom és én érzem, és van még jó pár intimebb dolog is amit inkább nem szerettem volna feltüntetni, inkább ne is írtál volna semmit mert ez annyit ért mint halotnak a csók:)
2020. dec. 21. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Pedig én is egyetértek vele. Gabi tusfürdőm van már egy ideje, mert attól legalább nem izzadok. És mindenki megérti.

A szájvíz is ilyen.

A fotós ajándékok pedig nagyon kedveltek, de fotósból is találsz 10 ujjadra 30at legalább... Jobb, ha ismerős ajánl, olyan, akiben megbízik az ember.

A költözés fura egyedül. Mondjuk arra tudnám mondani, hogy ismeri a környéket, látja, tapasztalja, hogy jó hely.

2020. dec. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!