Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti hogy bírjátok a lány barátokkal?
Figyelt kérdés
Akikkel egyértelműen nem barátok szeretnétek lenni, nem kínzás kicsit az?2020. dec. 21. 02:00
1/6 anonim válasza:
Régebben voltam ilyen helyzetben. Kínzás, fájdalommal fűszerezve. Számomra legalább is😅
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok hogy van egy lány akit kezdek megismerni.. Gondolkodom hogy inkább utasítsam vissza a barátságát vagy mondjam el neki xD
2020. dec. 21. 02:11
3/6 anonim válasza:
Mostanában nehezen. Meghízott kb. 3-4 kilóval, de azért még elbírom.
4/6 anonim válasza:
Jól bírom, mert nincs egyetlen egy sem xD
5/6 A kérdező kommentje:
4-es adlak:D NE is legyen
2020. dec. 29. 01:47
6/6 anonim válasza:
Mármint lenne, de ugye az az elv hogy: 'Ha ÉN nem írok nekik, Ők minek írjanak?'
Ez alapján meg akkor fluktuáljanak az életfunkcióik.
(De azért havonta 1x írnak hogy megkérdezzék és mondják hogy mifasz van, meg hogy tök jókat dumálunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!