Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer nem tetszettem egy srácnak akkor utána se fogok? 16/l
Figyelt kérdés
Van egy nyaralónk
És ott vannak ismerősök
2 éve voltam ott utoljára lent mert nem volt kedvem stb
Vannak onnan ismerősok és baratok
És a barátnőm uncsija tetszett meg anno 2 és fél eve de ő egy másik lánnyal kavart
Igazából nem is tudom hoyg ő tudta e hoyg én nekem bejon o
Idén lesz 3 éve hogy lemegyek
És kíváncsi leszek
Marmint azóta eléggé sokat változtam full szőke lettem fogytam vagy 10 kg
Stb
Már másodikos gimis vagyok, nyáron leszek 17
Vagy nem tudom lehet eléggé naivak tunhetek
2020. dec. 16. 14:20
1/9 anonim válasza:
hát honnan tudjuk, hogy fogsz e neki tetszeni? :)
2/9 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet, meg bárminek az ellenkezője is.
3/9 anonim válasza:
Én éveken át észre sem vettem a lányt aki ma bejön.
4/9 anonim válasza:
Úristen, mi a f@szom ez a fogalmazás? Nem vagyok nyelvtan náci de ez... Ehhez tehetség kell
5/9 anonim válasza:
Hát általában ha megtetszik valaki, az előtte nem tetszett. Érted, na :D Bármi lehet
6/9 anonim válasza:
Ezt egy messenger beszélgetésből másoltad ki vagy hogy sikerült ezt ilyen f*szul leírni?
7/9 anonim válasza:
Viszont lehet most nem fog tetszeni.
8/9 anonim válasza:
Nekem olyan volt, aki gimis koromban tetszett, de utána évekkel később, mikor láttam, már nem tetszett. :D
9/9 anonim válasza:
Úristen, mi a f@szom ez a fogalmazás? Nem vagyok nyelvtan náci de ez... Ehhez tehetség kell
Teljesen igaz! És ez a lány gimnazista? Ilyen a mai színvonal? Jó ég! Ez második-harmadik elemiben is elfogadhatatlan (volt valamikor legalábbis)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!