Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem mikor nem ír?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem mikor nem ír?

Figyelt kérdés
Megszoktam a napi szintű kommunikációt, aztán ha nem beszélünk 3 óráig, fél napig, 1 napig... Akkor úgy vettem észre hogy ingerültebb, feszültebb, idegesebb leszek.
2020. dec. 13. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A folyamatos figyelmet és fontosság érzését hiányolod, nem a napi szintű kommunikációt szoktad meg. Minimum ezzel a kettővel foglalkozni kellene és találni módokat arra, hogy egyedül, állandó megerősítések nélkül is jól érezd magad. Találd meg mik érdekelnek, hogyan tudod a személyiséged kibontakoztatni különböző tevékenységekben, hogyan tudod megélni magad külön személyként.

Akár társfüggőség jelei is lehetnek amit érzel, érdemes ennek is utána menni és megvizsgálni, hogy tényleg vannak-e mélyebb problémák.

2020. dec. 13. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben jártam, annyi különbséggel, hogy nekem szimplán csak rosszulesett hogy nem ír vissza, holott odáig voltam érte. Akkortájt lettem alkoholista, ha nem írt vissza mindig ittam egy kicsit, hogy kevésbé érezzem magam magányosnak és szerethetetlennek. Aztán ahogy ez haladt tovább, és feleslegesen próbálkoztam, ennél is lejjebb csúsztam és elkezdtem masszívan dohányozni. Ma ott tartok, hogy minden egyes nap legalább 2 feles mennyiségű alkoholt elfogyasztok, és egy doboz cigarettát elszívok. 18/F
2020. dec. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!