Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? Szerintetek?
Na, ez nem volt szép a lánytól. Illetlenség, és bunkóság is.
Ha valakitől ajándékot kapunk, úgy illik,hogy előtte bontjuk ki,hogy az ajándékozó láthassa a reakciót... Szerintem ennek a lánynak nem jelentessz semmit.
Ez olyan személytelen. Otthon megnézi, és bármilyen reakciója lehet,de biztos hogy nem azt fogja őszintén leírni neked.
Szerintem többet nem kéne megkeresned.
Hogy még most is te gondolkozol rajta,hogy legyen...neki kellett volna rögtön írnia.
Nagyon gáz szitu.
Ebből csak te fogsz később sérülni :(
4.: Miből gondolod hogy azért nem akarta, hogy lássa a reakcióját mert az negatív? Semmit nem tudunk a lány személyiségéről. Bőven benne van a pakliban hogy nem volt benne rossz szándék. Persze nyilván lehetett, vagy szimplán érdektelenség is, ahogy az ellenkezője is előfordulhat. Persze ha azt nézzük, hogy többségében az emberek milyenek akkor én se arra tippelnék, hogy a franciaágyán gurul látványosan jobbra-balra. XD Ugyanakkor nem kizárható. :D
Amúgy kérdező miért ne kereshetnéd? Csak a rajz témát hagyd, az némileg erőltetett lenne ha szimplán azrért keresnéd, hogy megkérdezd a rajzról. Ha beszéltek előbb-utóbb kiderül, hogy mi a helyzet + ha kicsit is érdekelte a rajz [vagy te] akkor magától is megemlíti gondolom. [Bár ezt nem mondanám perdöntőnek.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!