Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki "rossz fiús"?
Verekszik, iszik, cigizik, bőrdzseki, bakancs, farmer, sötét öltözet, trendi haj, sok csaj akivel beszélget, meg ha sportol valaki.
Ez a rossz fiú dolog a hedonista és az erotikus költészetből, majd filmekből ered manapság.
Ha az a rossz fiú, amit felsoroltál, akkor ezt a szót a kis picsák rosszul használják.
Egyébként annyiszor leírtam már helyesen azt a szót, hogy "rossz", de ennek ellenére nem tünt fel, hogy nem "sz"? :D Na ez a rossz
Ok. Elrontottam. Köszi. Akkor innentől így írom.
A többség úgy használja a rossz fiút, ahogy én leírtam. De lehetnek olyanok mint te, akik huligánnak értik. Akkor válaszolok újra.
A többség szerint a rossz fiú az az, amit leírtam.
A többi szerint akit a rossz fiúkat huligánnak értik mint az egyes vagy a hármas, azok olyanok a rossz fiúk, mint amilyet felsoroltak
Az utolsó mondatot elírtam. Újraírom.
A többi szerint akit a rossz fiúkat huligánnak értik mint az egyes vagy a hármas, azok szerint ők olyanok, mint amiket felsoroltak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!