Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ez mi? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez mi? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki régen tök jó fej volt és akkor crusholtam. De mostanában elég bunkó és ha képet látok róla nem is tartom olyan helyesnek.Mégis ha meglátom vagy találkozok vele akkor arra gondolok hogy hogyan keltsem fel a figyelmét, vagy hogy vajon tetszem-e neki. Persze a válasz nem, mert kb. 4 éve nem beszéltünk,ha igen akkor is csak pár szót pl helo.Egyszerre tartom bunkónak , közömbösnek és gondolkodom azon hogy mit gondol rólam.

pls valaki segítsen

Nem tudom mi ez, de már unom mert eltereli a figyelmemet a fontosabb dolgokról.

2020. dec. 10. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
4%
Chrusoltad.. szep
2020. dec. 10. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
22%

Ugyanigy vagyok èn is...

Talán az èn helyzetem anyival roszabb hogy èn össze is verekedtem vele...

2020. dec. 10. 23:23
 3/3 Ggboy303 válasza:
55%
Valószínűleg csak a régi érzések gyűlnek fel benned. Próbálj meg ne arra gondolni, hogy tetszel e neki mert ha már több mint négy éve ismered és nem vallotta be vagy nem éreztél olyan jeleket valszeg nem tetszesz neki.Próbállj más felé nézni (ezt ne szó szerint értsd)
2020. dec. 12. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!