Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég hosszú ideje szingli vagyok,nagyon vágyok egy társra. A baj nem ott van, hogy nem merek kezdeményezni, hanem ott, hogy nem hiszem el magamról, hogy bárkinek is kellenék. Egy ideig a kövérségemet okoltam, de sikerült majdnem annyit fogynom amennyit szerettem volna. Egy különc vagyok. Nem nagyon érdekelnek a korosztályom jelentős része által érdekesnek vélt/szeretett dolgok, és nem úgy gondolkozom a világról mint ők. Az egyik felem azt mondja, hogy értékes vagyok, a másik pedig azt, hogy nem, és nem is kellek senkinek, és a visszautasítások is ezt igazolják...

Nem tudom mitévő legyek.

2020. dec. 10. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kéne lelomboznod magad ilyen rossz gondolatokkal, igazán értékelendő peldaul hogy kitartó vagy, azt mondtad hogy fogyni fogsz és sikerült is neked mert nem adtad fel. Ezt sok ember meg se lépi, mert nincs benne annyi akaraterő.

Az elutasítások miatt gondold át, hogy hol lehet a gubanc forrása, rossz helyen kopogtatsz vagy csak valamit rosszul csinálsz?

Ne keseredj el emiatt hanem keresd a megoldást:)

2020. dec. 10. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te értékes vagy, és az, hogy visszautasítanak, két külön dolog. Nem azért utasítanak vissza, mert nem vagy értékes, hanem azért, mert nem passzolsz ahhoz, akinél próbálkoztál.

Fordítsd meg a dolgot: ne azt nézd, ki jön be neked, hanem gondolkozz el azon, milyen ember az, akinek te bejönnél, próbáld felmérni, hogy azok az emberek, akiknek te bejönnél, hova szoktak járni.

Vannak ám a "másik oldalon" is különcök :)

2020. dec. 10. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hány fiú utasított el, de vedd figyelembe, hogy a párkeresés az keresgélésből, válogatásból áll. Bizonyára Te is mondtál ellent fiúknak.

A cipőboltban sem az első cipőt veszed meg, hanem többet felpróbálsz, esetleg másik üzletbe mész (vagy egy harmadikba).

2020. dec. 10. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem írtam bele, hogy fiú vagyok. És, nem mondtam még ellent senkinek. Köszönöm a pozitív válaszokat...
2020. dec. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!