Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több mint barátság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni a kapcsolatomat a legjobb fiú barátommal. Ahányszor szóba került, hogy mégis mi ez köztünk akkor kitért a válasz elől. Fúj érzelem, fúj szerelem. Mindennap találkozunk, ahol smárolunk és forrón ölelgetjük egymást. Le is feküdtünk már egymással. Puszilgat csókolgat, és az öleléséből érzem, hogy van benne érzelem. Nem vagyok belé szerelmes, és elvileg ő sem belém. Állandóan féltékeny ha más fiúval vagyok. Nem tudom hova tenni az egészet! Fiúk, ti mit gondoltok erről?
2020. dec. 9. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj (és ez nagy baj), hogy féltékeny, ha más fiúval lát. Viszont már lefeküdtetek és neki nem kell érzelem, szerelem (csak smárolás és szex).

Ezek után mérlegelj és dönts.

2020. dec. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!