Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség aközött ha egy srác barátként tekint egy lányra vagy tetszik neki? Úgy értem írásban meg szóban.
Mit jelent hogy kétértelműen viselkedik?
Barát addig oké, de mi az ami fura? Szexre célozgat, vagy érzelmesebb dolgokról beszél Veled kapcsoaltban?
Szerintem erre rá kéne kérdezni, én csak a saját példámból tudok kiindulni, hogy bizonyos tekintetben lányokkal én is sokkal nyíltabban beszélek férfi létemre, és ezalatt nem feltétlen a szexuális dolgokat értem, csak ami más férfival úgymond, hogy fogalmazzam szépen " melegesen hatna ", azt lánnyal meg lehet beszélni.
De hogy valójában mit érez, tényleg csak Ő tudhatja, mert van, hogy pl én is megdícsérem nő ismerősöm, hogy jól néz ki ilyesmi, de ennyi, nincs mögötte hátsó dolog.
Igen,de itt nem nagyon vannak barátai mert nem itt nőtt fel csak par éve lakik itt és azért furi,hogy olyan belsős dolgokat megbeszél velem.
Az a baj,hogy még nem láttuk egymást szóval a külsőmet nem nagyon tudná dícsérni.🤷♀️
11 egyértelmű jel, hogy barátságnál többet akar! második oldal
www.helloladies.hu › tobb-mint-bara...
Translate this page
Mar 13, 2019 — 11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni. 2019.03.13. ... Ez emberi dolog. Ha tetszik valaki vagy valami, szeretünk ránézni (sokszor). ... Ha megosztja veled a szerelmi életét, akkor barátként tekint rád. Tanácsot kérhet, de ... Több részletet akar megtudni valamiről, amit mesélsz neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!