Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudnátok valami tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályba aki igencsak tetszik... hétfőn rám irt hogy mi van velem (ez nagy szám volt számomra) beszélgettünk aztán 4 nagy múlva én írtam rá akkor is tök jól elbeszélgettünk. De tegnap megkérdeztem hogy hogy van erre egy szavas válaszokat adott... ma megint rá írtam most meg le se szart. Szerintetek?2020. dec. 5. 20:55
1/8 anonim válasza:
Erre még is mit lehet mondani. Max annyit amit te is látsz: úgy tűnik, veled épp nem akar beszélgetni.
2/8 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Tapló. Csak játszott veled.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! Tudom buta kérdés, de egyszerűen olyan bizonytalan vagyok😕
2020. dec. 6. 01:29
4/8 anonim válasza:
mint lány, úgy gondolom,hogy ne nagyon írj neki. Esetleg,ha esélyesnek látod magad nála és a lány is megérdemel téged,akkor esetleg próbálj meg jóba lenni vele. DE ne úgy,hogy naponta írsz neki(azzal rosszabb lesz) Suliba próbálj vele beszélni, legyél vele kedvese,stb. ha azt látod,hogy érdekled őt,vagy mosolyog rád akkor jó utób jársz, ha meg nem akkor sajnálom:/
5/8 anonim válasza:
figyelj, én októberben jöttem össze az új osztályomból, a legjobb csajjal. Túlzás nélkül.
A hétvégén szakított velem írásban.
Nem tudom mi lesz velünk, ha visszamegyünk a suliba, de én azt javaslom neked, hogy előbb ismerd meg!
Úgyis van még hátra max 4 evetek!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem kész belőle semmi egy jó ideig van egy srác az osztályombol aki egy szulinapi bulin még le is fogdosta... kicsit szomorú vagyok de mit lehet csinálni nem?
2020. dec. 7. 19:20
7/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőle*
2020. dec. 7. 19:20
8/8 anonim válasza:
Hat figyelj, elvégre csak lefogdozta, nem?
Persze ha nem állt semmilyen alkohol hatása alatt, akkor hát megismerhetted ez oldalát is.
"Csak azt lehet vinni, aki hagyja magát"
Azt tudom tanácsolni, hogy ismerd meg tényleg igazán!
Azután majd eldöntöd, mit is akarsz tőle.
Ja és sose keresd a szerelmet, a legvaratlanabb pillanatban fog majd jelentkezni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!