Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta ?
Mer van egy lany aki tette nekem a szépet, és egy másik haveromal is ugyan ezt csinálta szóval hulyitet benuket...De én arra lennek kíváncsi hogy egy lány aki kívülről egy jó kislány kedves aranyosnak tűnik szóval miért kell olyan srácot csesztetnie aki neki igazából nem is jött be neki?????? Minnek kell elhitetni vele hogy lehet köztünk akar egy kis barátságnál több is
És oke -ezzen nagy nehezen túl tetem magam h csak játszottak velem de még ő az aki dühös rám azért dühös mért nem akartam tőle semmit mind1 hosszú történet ez a dolog h a haverral kavart a napokban derült ki! Szóval ezek után h mer flegmaz és meg dühöngni és rimánkodni miattam az lényegtelen h miért nem akartam tőle semmit....es még a bárt női is haragudnak rám
Jó azt hoza teszem h én is -beszélgetem az egyik barát nőjével de na azért meg is csak én mint barátként -beszéltem velük mint egy haveral módjuk én előbb -beszélgetem a barát nőivel mint ő a haveromal
De én csak haverként -beszélgetem velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!