Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszéltek egymással? 15-20 évesek
Pl: interneten beszélsz egy fiúval, nem barátod meg semmi
Mennyit beszélgettek egy nap?
Egyes vagyok.
Konkrétan egész nap.
És miről?
Egy idő után elfogy a téma...
Ki van tárgyalva a hobby, félelmek, tanulás, célok,vágyak...
intim téma szívesen mehetne de hát azt nem szeretné..xd
más valami?xd
Kérdező, fiú vagy lány témákat keresel? :)
Mármint,te fiú vagy lány vagy?
Lányként lehet hogy tudnék témákat adni ;)
Mi négy hónapot beszéltünk végig, neten de nem fogyott el a téma. És még utána sem., 😅
De amúgy mindenről lehet beszélni.
Volt akivel néha egész nap beszéltem, unblock pedig olyan 4-5 órát, és ez akár hónapokig is elhúzódott. Ott mindenről beszéltünk, intim témáról is, akkor is ha nem vonzódtunk egymáshoz, csak kiváncsiságból.
Viszont úgy tényleg nehéz, ha kifogynak a témák, és ezek alatt nem találtatok egy olyat, amiről bővebben beszéltek stb.. pl most én is ilyen helyzetben vagyok xd.
Esetleg valami olyan téma, ami mindkettőtök érdeklődési körét súrolja, nem tudom pl egy banda, vagy együtt elkezdtek felfedezni egy énekest, bandát akármit. Vagy filmeket nézni arról beszélni. (Kicsit bénák tudom, de így vakon tapogatózni picit nehéz).
Az intim témát, hogy próbáltad neki felhozni? :D
Lehet, hogy ha picit kevésbé személyesen (elég nehéz), hozod fel akkor talán eleinte könnyebben beszél olyanokról.
17/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!