Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Olcsó" És mégis jó ajándékötl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Olcsó" És mégis jó ajándékötlet karácsonyra fiúknak?

Figyelt kérdés

23 éves. Tudom mit szeret, mire vágyik, viszont azok drágák és én most nem vagyok jó anyagi helyzetben. 😅

De valami hasznosat szeretnék, csak így nehéz.

Szereti az elektronikus, számítógépes, videojátékos dolgokat mind szereti.

2020. nov. 27. 17:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Karácsonyi húzás avagy jó barátod? Ha az előbbi akkor nem tudok egyebet ajánlani csokinál, kulcstartónál ami a videojáték témához kapcsolódik, egyéb apróságok. Azonban ha barátod készíts neki valami kedveset/poénosat. Annyival személyesebb és szívmelengetőbb. De a döntés rajtad áll!
2020. nov. 27. 18:51
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Aggy neki valamit természetben.
2020. nov. 27. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Még ha értékben a legcsekélyebb is, de egy saját magad által barkácsolt dolog mutatja a legjobban, hogy fontos neked a megajándékozott.

Gyöngyből fűzött kulcstartó, villából hajlított karkötő, varrott-hímzett tolltartó, kiszárított dísztökből faragott gyertyatartó, vagy csak egy kép ahol lerajzolod. Végtelen a lehetőségek tárháza.

2020. nov. 27. 20:16
 4/14 A kérdező kommentje:

Karkötőt nem hord. Hát még arra gondoltam, hogy írok neki egy stílusos kártyát, amit akármikor beválthat hogy megmasszirozzam. De azért valami hasznosat is szeretnék. A csoki az alap. Ah nem tudom.

Még esetleg várom a válaszaitok, hátha megszáll közben az ihlet.

2020. nov. 27. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És mennyit szánnál rá? Mi max ami belefér? Mert így nehéz segíteni.
2020. nov. 27. 21:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Maximum egy 10.000ft-ot.
2020. nov. 27. 21:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ó hát abból szuper számitógépes játékokat lehet venni. Akár feléért is. Csak puhatold ki,hogy milyeneket szeret. Vagy esetleg fejhallgató? Mellé egy olyan kis masszirozós kártya amit írtál az nagyon cuki szerintem.
2020. nov. 27. 21:30
 8/14 A kérdező kommentje:

Azt, hogy milyen jatekot szeret, de olyan nem kell neki, ilyen szempontból.

Ő konzolra vágyik, de az hát nem kicsit drága. 😅

Esetleg egy jobb "egérre" Gondoltam, de az inkább végső esetben, ha semmit nem talalok ki. 😅

2020. nov. 27. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még gondolkodj el a készített dolgon! Bár a masszír kupon aranyos ötlet. Áttehetnél egy játékot analóg környezetbe mondjuk egy kis relytvénysorozat vagy kincskeresősdi formájában, lehetne a kupon a meglepi amit meg kell találnia, vagy vizsgáztathatnád valami olyan témából amiben jártas. Persze a végén így is úgyis a fődíjat nyerné el, csak mondjuk egyéb feladatok kíséretében ha rosszul teljesít. Nyilván egyiket sem fogod alkalmazni, csak azért írok konkrét ötleteket, hátha megihlet és kitalálsz valami igazán neki/nektek való dolgot.
2020. nov. 27. 22:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk egy kvízesdi, nem rossz ötlet. De mellé még valami kéne.

Tőle is mindig olyan jókat kapok, és jó lenne ha ezt tudnám Viszonozni is. 😅

Azért köszi, így is előbbre lettem picit. :)

2020. nov. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!