Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire jönnek be a ducibb lányok? Mennyi esélye lenne nálatok?
Figyelt kérdés
Elég alacsony (155-156cm) vagyok és kicsit teltebb. Leginkább a lábaim és a fenekem ami nagyobbak, a hasam az szerintem teljesen átlagosan néz ki.2020. nov. 26. 14:48
11/17 anonim válasza:
Valóban nem, de egy 155 centisnek sok, nem 175 volt a kérdésben
12/17 Mrcock válasza:
Az a helyzet hogy minden ember más! Van aki a vékony Csontos lányokat szereti van aki a teltkarcsuakat, van aki a konkrét kövéreket! Én a teltkarcsuakat imádom!!
13/17 anonim válasza:
Imádnám :) Gyönyörűek a telt hölgyek ;)
14/17 anonim válasza:
Nagyon bejönnek a telt lányok, szoval sok esélyed lenne nàlam, főleg ilyen magasságal. :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!