Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha 16 évesen még nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 16 évesen még nem volt barátom? 16l

Figyelt kérdés

Már eddig minden barátnőmnek van/volt barátja csak nekem nem:(

A szüleim mindig azt mondják hogy van,még időm csak félek hogy ha majd a jövőben ismerkednék sokan azért offolnak mert nem volt még barátom:(

Ez tényleg gáz?

2020. nov. 24. 21:51
1 2
 11/16 anonim válasza:
81%

Egyáltalán nem gáz. Azt mondom amíg nincs barátod, valamilyen szinten jól jársz. Tisztelet a kivételnek, de ebben a korban a srácoknak csak egy dolog jár a fejükben szerelem terén! Sex, sex, sex. Valamiért úgy érzem, hogy pont az én tanácsom nem fog érdekelni, mivel 2 évvel fiatalabb vagyok nálad... De azt mondom várd meg az igazit. Előbb utóbb rádtalál! A fiúk amúgy is imádják, ha egy lánynak ők az elsők... Még nekem se volt barátnőm, de ha majd eljön az idő rámtalál. Gondolom neked is van egy ideálod. Olyan téren keress fiúkat, de a belső is nagyon fontos. Nemtudom, hogy a kedves, jó tanúló stb srácokat szereted vagy a beképzelt, nagymenő beképzelteket. Úgy keress magadnak barátot, hogy te se érezd kellemetlenül magad mellette. Sok sikert.

14/F

2020. nov. 25. 19:53
 12/16 anonim válasza:
100%

Természetesen az ideált úgy értem, hogy nekem pl:

Hosszú barna haj, szemszín lényegtelen, nem csontsovány, de nem duci,olyan közepes, de igazán ez érdekel legkevésbé.

A belső a lényeg. Nekem pl a kedves, aranyos, okos, értelmes lányok tetszenek.

Te is inkább a belsőt nézzd először.

14

2020. nov. 25. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem az
2020. nov. 25. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, sőt, inkább értékelendő, hogy talán nem akarsz mindenkivel összefeküdni, s hogy a szüleid is így gondolkodnak erről a témáról. Az meg, hogy valakinek ez nem tetszik, vagy emiatt gúnyol, azt magas ívből sz... le. Gyanítom, hogy ők is csak megfelelési kényszerből vannak együtt, megjátsszák magukat, s közben csalják egymást fűvel-fával, persze tisztelet a kivételnek, de sok esetben ezt látom, még a saját korosztályomnál is. Úgyhogy ne parázz, jönni fog az a srác, aki valóban szeretni fog, s nem csak megjátssza magát. 22/F
2020. nov. 25. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól függ. Lehet offolni fog olyan akinek az alényeg, hogy már ne szűz lánnyal kezdjen. Viszont nagy valószínúséggel nem fog offolni olyan aki szintén hasonló csónakban evez veled. Nincsenek hátránybana azok akik későbbre tartogatják ezt mint azok akik korábbra.

Ha ez meg nyugtat, ez a magyar youtuber csaj házasságig nem szeretne sexelni.

https://www.youtube.com/channel/UCMGm4eFBvwV6Xj8fQxv29Ew

2020. nov. 26. 09:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt még barátom és 21 / N vagyok.

Hova siessek? Ráérek még,ahogyan te is. :)

2020. nov. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!