Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 év fiúk szemszögéből sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év fiúk szemszögéből sok?

Figyelt kérdés

Mármint egy év párkapcsolat után az első alkalom.

Nem akarom így betervezni hogy mikor legyen,csak nekem ez lenne majd az első és nem érzem úgy hogy egy évnél előbb menne a rendes szex.

Lehet hülyének nézni,főleg a jelenlegi fiatalság akik már 13-14 évesen túl vannak rajta akár egy hét után.

Nem vagyok konzervatív,hogy na akkor majd "házaság után",és nem is Isten miatt mivel ateista vagyok,csak szimplán nem érzem úgy.

Lányok veletek volt már ilyen?

17 L

2020. nov. 20. 10:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%

20

Ez amit írtál, semmi köze a témához. A 16-18 éves lányok már pont annyira kívánják a szexet (vagy legalább pettinget), mint a fiúk. Ezer éve hallom ezt a szöveget, hogy idő kell. Még soha egyetlen egy érvet sem kaptam arra, hogy miért kell várni, ha kivánja? Mi változik egy év alatt? Nem rosszból kérdezem, tényleg érdekel.

2020. nov. 20. 18:51
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

#21,

légy szíves nézd meg, hogy kinek válaszoltam.

Léthatod, hogy a #10. válaszolónak és nem a kérdezőnek.

2020. nov. 20. 18:56
 23/30 anonim ***** válasza:
18%
Bocsi, nem írtam oda a 21es válaszban, hogy személyesen a 10es válaszoló vagyok.
2020. nov. 20. 19:00
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Leszarjuk a véleményed, tízes. Gyökér vagy.
2020. nov. 20. 19:56
 25/30 anonim ***** válasza:
27%
Nem is véleményt írtam. Erről beszélek, 24 vagyok, de egy normális magyarázatot még nem kaptam egy lánytól sem, hogy mit kell várni, és mire? Csak ilyen leoltásokat.
2020. nov. 20. 22:59
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Pl arra, hogy stabil párkapcsolat alakuljon ki.
2020. nov. 20. 23:51
 27/30 anonim ***** válasza:
46%
Az hogy stabil lesz-e a párkapcsolat, hidd el nem ezen múlik.
2020. nov. 21. 01:31
 28/30 October15 ***** válasza:
78%
27.: Ok->okozat, a 26-os nem azt írta hogy attól alakul ki a stabil párkapcsolat, hogy nem fekszik le a másikkal 2 nap után hanem azt, hogy akkor fekszik le vele [ő vagy bárki más akinek van egy kis agya] amikor úgy érzi, hogy az aktuális kapcsolat belefér a "stabil párkapcsolat" definíciójába. :D Persze ha valakinek olyanja van akkor el lehet menni szexelni csak úgy miért ne alapon de ha az volt a kérdés, hogy a lányok miért akarnak várni x időt arra a 26-os indoka egy jó válasz. Nyilván van több is, teszem azt azért mert a fizikai vonzalom és az érzelmi kötődés között qrva nagy szakadék van és hát jobb esetben mindkettő kell és bumm meg is van fejtve, hogy miért nem fekszik le mindenki a másikkal 2 nap "járás" után. :D
2020. nov. 21. 08:29
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
Én is így gondoltam egy időben,aztán lett barátom és 4 hónap után megtörtént
2020. nov. 21. 10:18
 30/30 anonim válasza:
67%
xd
2020. nov. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!