Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 év fiúk szemszögéből sok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év fiúk szemszögéből sok?

Figyelt kérdés

Mármint egy év párkapcsolat után az első alkalom.

Nem akarom így betervezni hogy mikor legyen,csak nekem ez lenne majd az első és nem érzem úgy hogy egy évnél előbb menne a rendes szex.

Lehet hülyének nézni,főleg a jelenlegi fiatalság akik már 13-14 évesen túl vannak rajta akár egy hét után.

Nem vagyok konzervatív,hogy na akkor majd "házaság után",és nem is Isten miatt mivel ateista vagyok,csak szimplán nem érzem úgy.

Lányok veletek volt már ilyen?

17 L

2020. nov. 20. 10:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez egyén függő.

Ha olyan személyiségű srácot találsz mint én, akkor nyugodtan várhatsz vele egy évet mert nem azért van veled hanem mert szeret, és jól érzi magát veled. Csók meg egy két dolog meg gondolom úgyis lenne ami bizonyítja, hogy azért ti együtt vagytok.

De ha úgy érzed, hogy nagyon nagyon szereted és ő is téged akkor az érzelmek úgyis azt mondják majd, hogy nem kell megvárni azt az egy évet.

Mindenesetre szerintem nyugodtan várhattok vele, nincs hova sietni.

22/F

2020. nov. 20. 11:10
 12/30 anonim ***** válasza:
96%
Én ismerek olyan SRÁCOT (nem valami betoji, nagydumás, nem félt soha csajozni), aki meg akarta várni mindenképp a barátnője 18. szülinapját (nem tudom, miért, de ez volt az elve). Meg is várta, szóval olyan 14 hónap volt, mire lefeküdtek egymással. Majdnem 4 éve vannak együtt, első komoly kapcsolat mindkettőnek.
2020. nov. 20. 11:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,huhh nem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt ennyi választ kapok.Tényleg köszönöm mindet.
2020. nov. 20. 11:39
 14/30 anonim ***** válasza:
94%

Nos, amikor én összejöttem a volt párommal, mind a ketten 16 évesek voltunk. Bő egy évig jártunk és nem feküdtünk le, egyikünk sem érezte úgy, hogy olyan fiatalon kéne.

Tény, hogy nem lehet a végtelenségig halogatni, de ha te az első évben nem szeretnéd még, akkor azt a srácnak meg kell értenie, ha pedig nem teszi, akkor találsz jobbat is. ;)

2020. nov. 20. 12:11
 15/30 anonim válasza:
7%
Komolyan ilyen válaszok után megértem akik otthon recskáznak inkább. Ilyen prűd lányok az én BMW-be biztos nem sokáig ülnének...
2020. nov. 20. 12:46
 16/30 anonim ***** válasza:
88%

Elnézve a sok választ a férfiak/fiúk részéről, hogy nekik ez mennyire rosszul esne, ha sokat kell várni a lányra, már értem, hogy miért van olyan sok történet a 12-14 éves csajokról, akik felnőttnek képzelik magukat, már vagy 3 pasival túl vannak a szexen és még csodálkoznak, ha teherbe is esnek. Gratulálok hozzátok.

Kérdező, megértelek és azt javaslom, CSAK akkor menj bele a szexbe, ha úgy érzed, hogy teljesen készen állsz és ne azért mert az ilyen gyengeakaratú puhap*csök nem tudnak farok nélkül gondolkozni. Én 24 voltam, mikor először lefeküdtem valakivel, kb. 5 hónap után. A srác teljesen megértő volt és a mai napig hálás vagyok neki, hogy nem erőltette a dolgot.

Kívánom, hogy te is találj egy ilyen megértő férfit.

2020. nov. 20. 13:00
 17/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm❤️
2020. nov. 20. 13:21
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Férfi vagyok.

1 év sok. DE! Akkor teszed helyesen, ha akkor adod oda magad a barátodnak, amikor már nem merül fel benned a kérdés, hogy akkor most igen... vagy mégsem.

Nem védem a szüzességüket elvesztett általános iskolásokat, de a kulcs abban rejlik, hogy neked, magadnak kell azt érezned, hogy eljött az ideje. Ha 16 vagy, akkor akkor, ha 23, akkor meg akkor. Ne befolyásoljon ebben a döntésedben senki.

2020. nov. 20. 13:31
 19/30 October15 ***** válasza:
85%

Első barátnőm anno 5 hónap után mondta, hogy mostmár vagy meg... vagy ő engem de mostmár valami legyen. Jó mondjuk neki messze nem én voltam az első. Én meg szimplán úgy voltam vele, hogy hát ő a csaj ha szabad a pálya majd szól... ő meg úgy gondolta, hogy pasiból vagyok előbb-utóbb csak rá mászok... XD Mi ebből a tanúlság? Tessék kommunikálni.

Ettől eltekintve kérdező halljak éhen ha majd 1 évig akarod húzni a dolgot. Ha nagyon lassúra is veszed akkor is max adok a dolognak egy fél évet a részedről.

Nyilván nem én vagyok a célközönség mert marha régen voltam tini de anno én aztán marhára rá értem volna. [Mint a példa mutatja túlságosan is.] De nyilván van olyan csávó aki 3 hét után konkrétan jön az érzelmi zsarolással, hogy ha nem fekszel le vele akkor nem is szereted... na ha ez bejön akkor kell kidobni mint macskát szrni. :)

2020. nov. 20. 14:58
 20/30 anonim ***** válasza:
90%

#10,

az a készen állás értelme, hogy nem tiltakozik ellene.

Pl.: megkérnélek, hogy menj végig meztelenül a főutcán. Készen állsz rá?

Majd szólj, ha igen, mert most aligha állsz készen rá.

F.

2020. nov. 20. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!