Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak olyan érzékien, olaszosan ejtem ki a nevét azzal magamba bolondíthatom?
Van egy lány, nagyon tetszik, Mónikának hívják, és arra gondoltam, hogyha olyan olaszosan ejtem ki a nevét, úgy hogy "Mónikáá!" és így feljebb viszem közben a hangsúlyt, olyan dallamosan ejtem ki, az lehet hogy tetszik majd neki, és akkor majd hívhatom randizni.
Szerintetek? Lányok, ti hogy reagálnátok, ha ilyen szépen ejtené ki egy fiú a neveteket? Belé szeretnétek?
Ha engem kérdezel én ennyitől még nem szeretnék bele xD
De figyelj, 2 lehetoseg van : vagy bejön neki és izgatja amilyen érzékien kiejted, vagy hülyének néz:D
🤭megmosolyogtattál a kérdéseddel, de teljességgel lehetetlen, hogy egy lányt magadba bolondíts ennyivel💁🏻♀️
Én nem szeretnék bele egy fiúba ennyi miatt.
És ha szépen ejtené ki a nevem egy fiú...itt nem ez a lényeg,hanem hogy ki az a fiú! Hogy ismerem e, és kedvelem e már...
Inkább az van,hogyha a szerelmem szólít meg, akkor azt úgy is gyönyörűnek fogom hallani, főleg ha az én nevemet mondja. Mindegy hogy mondja,az érzéseim fölül írják a hangját 😌
De amúgy, hány éves vagy te, hogy ilyen kérdés foglalkoztat?
Hát, ha engem szólítana így egy fiú, elküldeném tanácsadásra. Pláne ha amúgy semmi köze az olaszhoz. Hidd el, csak beégeted magad. Emiatt senki sem fog beléd zúgni.
Jobban jársz, ha megpróbálsz vele beszélgetést kezdeményezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!