Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak,hogy ne bántsák...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,hogy ne bántsák meg?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy most mit csináljak, mert a volt barátnőm aki érettségi után szakított velem megjelent, hogy bocsánat, de múlt héten még egy másik sráccal volt. Azóta beszéltünk is és rá is kérdeztem, de ő azt mondta, hogy csak egy barát. Én nem akarok, most már tőle semmit. Elmondjam neki hogy hagyjon békén vagy ne szóljak hozzá inkább
2020. nov. 10. 11:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, Mit csináljak hogy ne bántsam meg?
2020. nov. 10. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem szólsz hozzá az elég gyerekes. Beszéljétek meg, nincs abban semmi.
2020. nov. 10. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Ha tényleg szakítani akarsz vele, akkor szépen, nyugodtan, emberhez méltóan mondd meg neki, hogy számodra elég tanulság volt egy szakítása. Ne haragudjon, de már nem tudnál megbízni benne, maradjatok külön.

Emellett ki kellene tartanod bármilyen fűt-fát ígér is, mert ismét becsaphat! Köszönjetek el egymástól és vége.

2020. nov. 10. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Te írtál ki kérdést régen nem? Emlékszem hasonló témára. A lényeg, hogy mondd meg neki higgadtan, hogy te nem szeretnéd ezt az egészet már.
2020. nov. 10. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#3 nem ilyen kérdésből ez volt az első

2020. nov. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!