Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Azon kívül hogy az egész életet. :)

Szóval 19 éves lány vagyok, zárkózott, csendes, akár érzelemmentesnek tűnhetek kívülről. De igazából nagyon bolond tudok lenni, a barátaim meg családom körében, csak általában nem tudom kimutatni az érzéseimet. Azért mert félek, hogy akkor kiszolgáltatottá válok, stb.

Fiú ügyben annyit kell rólam tudni, hogy a szüleim elváltak és annyi rosszat láttam, hogy semmi kedvem nem volt kapcsolathoz. Persze volt olyan aki tetszett talán, de semmi komoly, erre most volt 1 fiú akit már 1 éve ismerek. Ő volt az első akivel el tudtam volna valamit képzelni, kb. Félreérthetetlen jeleket küldött, hogy szeretne tőlem valamit, annyira hogy sokszor meg is ijedtem, hogy nehogy legyen valami komoly. De mégis akartam volna, erre ma hajnalbam elkezdi nekem írni, hogy milyen rosszul van, szerelmi bánata van. Nem is értettem teljesen, annyira furcsán fogalmazott, hogy eleinte azt hittem talán rólam beszél, de nem. Egy tök más lányról, akinek mással lesz randija. Hát ezt nem nagyon tudtam lereagálni, konkrétan még most is próbálom felfogni. Valami ötlet, beszólás vagy akármi? :D

2020. okt. 30. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Jesszusom, rendesen felröhögtem a srácon :D . Valamiért deja vu érzésem van... Nem is véletlenül. Nyár végén randiztam egy lánnyal, akit a harmadik alkalommal elvittem egy autós túrára. Mutattam neki egy szép útvonalat, 35-40 kilométer múlva betértünk Esztergomba, gondoltam meghívom egy fagyira, közben a Nap tükröződését nézzük a Dunán. Tök hangulatos lett volna, ha nem kezdi el ecsetelni nekem, hogy van egy másik srác, akivel velem párhuzamosan randizik. A lány elmondásai alapján a srác egy büdös szót nem mert hozzá szólni, csak a nyálát tudta csorgatni rá és még értelmesen se tudott válaszolni a Facebook üzeneteire. Annak ellenére, hogy én próbáltam vele szemben kreatív lenni, ő még is arról tudott csak beszélni, hogy szerelmi bánata van amiatt a srác miatt, akivel egyszer randizott, és nem válaszol neki Facebook-on. Szerintem egyszerűen nem illik ilyesmiről beszélni az aktuális randipartnernek :D . Ő nem érezte gáznak, én meg nem mertem megmondani neki (bár nem is illett volna...). Én tudom, hogy sokan űzik ilyen "állásinterjú szerűen" a randikat (egy nap akár 3-4 csajjal/fiúval is találkozhat valaki), de erről soha senki nem beszél az aktuális randipartnernek. Valamiért ennek a csajnak nem volt egyértelmű ez :D . De nem is nagyon találtam meg vele az összhangot, mert határozatlan volt, és öngyilkos hajlamai is voltak. Na mindegy is, csak eszembe jutott az irományod után. Azért meséltem el, hogy minél jobban vedd poénra az egészet :D . Vannak ilyenek, akik nem ismerik & nem tartják be a randi protokolját. Viszont arra nem gondoltam volna, hogy a fiúk oldalán is létező jelenség ez...
2020. okt. 30. 00:35
 2/2 anonim ***** válasza:
83%
Ezek a történetek alapján, és az én tapasztalataim alapján is csak röhögök, egyesek mennyire szánalmasak tudnak lenni sajnos. Kedves kérdező, ezeken az embereken nem kell elkeseredni, vannak még normális emberek, őket kell kifogni. Egyébként hallottam már, hogy valaki ezzel a technikával próbált meg lányt felszedni, hogy mekkora szerelmi bánatom van, segíts, természetesen sikertelenül. Sok sikert rendes srácot találni
2020. okt. 30. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!