Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Azon kívül hogy az egész életet. :)
Szóval 19 éves lány vagyok, zárkózott, csendes, akár érzelemmentesnek tűnhetek kívülről. De igazából nagyon bolond tudok lenni, a barátaim meg családom körében, csak általában nem tudom kimutatni az érzéseimet. Azért mert félek, hogy akkor kiszolgáltatottá válok, stb.
Fiú ügyben annyit kell rólam tudni, hogy a szüleim elváltak és annyi rosszat láttam, hogy semmi kedvem nem volt kapcsolathoz. Persze volt olyan aki tetszett talán, de semmi komoly, erre most volt 1 fiú akit már 1 éve ismerek. Ő volt az első akivel el tudtam volna valamit képzelni, kb. Félreérthetetlen jeleket küldött, hogy szeretne tőlem valamit, annyira hogy sokszor meg is ijedtem, hogy nehogy legyen valami komoly. De mégis akartam volna, erre ma hajnalbam elkezdi nekem írni, hogy milyen rosszul van, szerelmi bánata van. Nem is értettem teljesen, annyira furcsán fogalmazott, hogy eleinte azt hittem talán rólam beszél, de nem. Egy tök más lányról, akinek mással lesz randija. Hát ezt nem nagyon tudtam lereagálni, konkrétan még most is próbálom felfogni. Valami ötlet, beszólás vagy akármi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!