Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek gázosak már?
Szóval az érdekelne, hogy én kicsit idősebb vagyok (29) és nem tudom szerintetek gáz rendes írásos hangulatjeleket írni már? Mi az, ami gáznak számít szerintetek és nem írjátok már? Pl? XD, ^^, ^.^,
Vagy ezek, ilyen szavak hogy: lol, rofl, brb, btw, cya, gr8, np, omg, irl, stb? :D
Hát igazából nem mindegy?!
Ha te szereted ezeket akkor mind1 ki mit gondol.
Az XD élt, él, és élni fog!
A btw, omg, np, irl, imo stb rövidítések általánosan használatosak szóval kétlem hogy különösebbne gáz lenne.
+ Nem teljesen m1? Ohhh szinte látom előtt, hogy valakinek az velem a legnagyobb baja, hogy még használom az XD-t...
Nem mondhatom, hogy gáz, mivel igencsak sok ember alkalmazza ezeket a jeleket, kortól függetlenül. Én 16 éves vagyok és semmilyen szinten nem használok ilyeneket. Legtöbbnek a jelentésével sem vagyok tisztában. Az egyetlen amelyet néhanapján alkalmazok az ez- :D
Ezt sem gondolom gáznak, csupán néha túl komolynak néznek az írásom alapján. (Bár én minden vagyok, csak nem komoly, egyszerűen nem a kedvencem a chaten keresztül való kommunikáció) Szerintem az egyetlen ami gáz az, ha egy ember minden üzenete végére legalább hármat rak például az xD-ből és az ehhez hasonló eltúlzott szokások. Szintén kortól függetlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!