Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól engednétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak hogy együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok,de a szüleim nem engedik meg,és már több mint 1 éve vagyunk együtt

2020. okt. 25. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
18
2020. okt. 25. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Szerencsére még nincs gyerekem, de annyira érzem, hogy ilyen téren én is rossz szülő lennék. A fiam is félteném, de ha a lányomnak összetörné valaki a pici szívét azt sírba tenném.

Én ilyenkor befognám a szám és az anyuka mondaná ki az utolsó szót, mert ha rajtam múlna szerintem 30 évesen sem aludhatna senkivel.

Félek attól hogy ez a hozzáállás nálam nem fog változni, vagy erősödni fog. De bízom abban hogy ilyenkor az anyukára fogom tudni hagyni a döntés hozatalt. De ha valaki megbántaná a pici lányom neki annyi, ez biztos.

2020. okt. 25. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
17 az már szerintem jó, de attól függ milyen lenne a gyerekem.
2020. okt. 25. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
16
2020. okt. 25. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Általában csak azok a szülők féltik a lányukat akik nem világosították fel őket :D

Én így csinálnám.

1. Megmondani, hogy tudod mi az a menstruáció, sperma, megtermékenyítés, szex és szeretkezés közti különbség, peteérés, fogamzásgátlás és az abortusz. Ha látja, hogy tisztába vagy ezekkel a dolgokkal akkor már előrrébb vagy.

2. Megmondani, hogy beszéltetek már a szexről és így meg úgy védekeznétek.

3. (Amennyiben ide tartozik) tényleg csak aludni szeretnétek.

Kérdésre válaszolva: 15 évesen aludtam együtt az exemmel (távkapcsolat) úgy hogy nyitva vot az ajtó. Nem zavart minket, mert nem volt mit titkolni. Akkor CSAK alvás volt.

Akivel elvesztettem a szüzesség 18. szülinapom elött volt kb 4-5 hónappal. Rákérdezett a fog.gátlásra és hogy biztos vagyok e benne.

2020. okt. 25. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem korfüggő szerintem. Ha bízol a lányodban, akkor igazából mindegy. Persze az sem mellékes, hogy ismered a paliját és hogy normálisnak tartod-e. Ha mindkettő adott, akkor engedném el én.

20/F

2020. okt. 25. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Mennyire ismerném a lányom. Az is nagyon fontos hogy a fiú milyen.
2020. okt. 25. 20:07
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem minimum legyen 15,16 a csajszi, és mindenképp tudnia kell a védekezésről, ezek mellett a 15,16 év nevelése közben ki ismered a gyereked, szerintem ha ezek alatt az évek alatt nincs meg a kellő mennyiségű bizalom akkor mit csinált eddig a szülő? Én mindent megosztok anyával, apával már ritkábban a fiú ügyekről 😂😂

Minden alapja a bizalom, és hát édes istenem csak este áll a f*sz? Mert nem

Nem muszáj ott aludni

Emelett jobb lenne ha egy parkba, vagy nyilvános WC-be történne?? 🤔

2020. okt. 26. 07:45
 9/9 1112 ***** válasza:

Szerintem 16

de pl a szülő is látja, hogy mennyire érett intelligenciailag, mennyire értelmes a gyereke.

Én azért szerintem előre elmondanám neki, hogy 16 éves kora előtt lehetőleg ne veszítse el a szüzességét (jobban megbecsüli az első alkalmat amikor benne van abban az első alkalomban [meg akár már magát az alkalmat is megbecsüli már előre] [meg pl, de ezt már előre tudni fogja és érezni is, hogy nem akárkivel, hanem tényleg azzal, akivel már igazán szeretik egymást; és hogy belül ezt a gyerekem is tudja, hogy legyenek rá készen, hogy ő is meg a párja is érettek legyenek rá hogy ez legyen számára fix, ez biztos; meg ne csak úgy, hogy "muszáj",mert pl társadalmi nyomásra,hogy kicikiznék őket, hanem mert ők is akarják; de szóval ezek már az érettséghez tartoznak, tehát ezeket már akkor tudni fogja, mikor odajut.], plusz még, nehogy kiégjen, agyilag érettebben áll már hozzá, jobban felfogja a jelentőségét; és nem "játsza el", hanem tényleg igazán,éretten megéli; nagyobb értékű megélést adhat így a számára, ha nem "rohan bele" egyből ebbe a szituációba; meg szal ja, ilyesmik) mindig így képzeltem, hogy ezt mondanám, ha fiú, ha lány, hogy tehát 16 éves kora előtt lehetőleg ne szexeljen; és akkor szal ha 16 évesen ezt jóváhagynám, hogy ez legyen neki egy határ, akkor már aludni is hagynám őket együtt. De szóval tehát én mindig ebben az elmondásban gondolkodtam, hogy 16 előtt ne; és akkor ebből következik, ebből vezettem most le; hogy akkor 16 éves gyerekemnek már hagynám is, hogy együtt aludjon a párjával.

2020. nov. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!