Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először bejöttem neki, most meg vissza se ír?
Figyelt kérdés
Még kb. fél éve elég jóba lettem egy lánnyal az egyik beülős helyen, majd most egy héttel ezelőtt ráírtam, h nem-e jönne el, de le se szarta a fejem, nem írt vissza. Amit viszont furcsállok, h véletlen összefutottam vele ugyan azon a helyen, és a barátnőivel egyfolytában néztek, ha körülöttünk mozogtak. Na most én csak azt nem értem, h miért nem lehet felnőtt ember módjára megírni, h nem vagy vmi, helyette gyerekes viselkedéssel kerülgetni, mint az általános iskolások. Ha meg annyira nem érdeklem, h nem ír vissza, akkor meg minek nézeget? Ilyenek közt keressen az ember barátnőt. Nem vagyok igénytelen, és sztem nem is nézek ki rosszul, szóval vmi más lehet a dologban.2020. okt. 18. 06:40
1/4 anonim válasza:
Én is voltam hasonló szituban, csak felcserélve a nemekkel. Ha nem ír vissza akkor sztem nem érdeklődik úgy irántad. Nem tisztel eléggé, h nemet mondjon de tetszik neki a figyelem. Vannak ilyen emberek.
2/4 anonim válasza:
Rajtad röhögtek, tipikus hp-k. Ne akard belemagyarázni, hogy de biztos tetszel neki, mert nem. Akkor visszaírt volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondtam, h fél éve tetszettem neki. Most már vmiért nem, de ettől még nem fogom földhöz vágni magam. Egy ilyen gyerekes lányt nem lehet veszteségnek nevezni.
2020. okt. 18. 10:48
4/4 anonim válasza:
Nagyon éretlen dolog nem válaszolni vkinek, főleg, h ismeritek egymást. Ha normális lenne legalább megírná, h nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!