Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tudnátok őszintén válaszolni?
Szóval...
Ha tegyük fel összejöttök egy lánnyal akinek nem olyan jó a teste mint az előző barátnőtöknek, ebből a szempontból nem hiányoljátok az exeteket?
Ki döntötte ezt el? :D
Amúgy függetlenül attól, hogy az aktuális barátnő éppen miért aggódik örök érvényű igazság, hogy az ex nem véletlenül ex.
Soha nem voltak még ilyen helyzetben.
Voltam olyan lánnyal akinek szép nagy melle volt, kerek fenékkel, majd öszejöttem utána egy "deszka" lánnyal, soha nem jutottak eszembe mellette exem adottságai, meg hogy milyen jó lenne ha ő is olyan lenne.
Tényleg annyi különböző barátnőm volt már és soha nem hiányzott egyik exem adottsága sem. Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem ahogy van.
Nem, mert téged szeretnélek.
Még nem volt exem, de egy ex már nem jó.
én még nem voltam ilöyen helyzetben, de szerintem én úgy szeretném a barátnőmet, ahogy van
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!