Minek van ez az oldal, ha nem lehet őszintén válaszolni?
Olyat még nem tapasztaltam, hogy "öszinte" választ letiltanak, csak azért, mert öszinte. Azért igen, ha valami szabályba ütközik (és nem csak a csúnya szavak tartoznak ide).
Én pl. mindig öszinte válaszokat adok, de eddig (több éve) kb. 4-5 válaszomat törölték, azt sem azért, mert öszinte volt, hanem mert valami egyebet nem vettem figyelembe.
Ajánlom figyelmedbe "A válaszadásra vonatkozó szabályok" címü részt - direkt a válasz-mezö fölött található - azt olvasd át figyelmesen.
Két dolgot jó lenne ismerni:
1. Mi az az őszintének szánt válasz amit olyan formában nem lehet leírni, mert tiltás/törlés jár érte?
2. Milyen kérdésre?
Ha ezek megvannak, akkor tudunk tovább lépni.
Ja. Minden olyan őszinte válasz, ami fáj a hozzád hasonlóknak, az már bunkó.
Sikerült is töröltetni, gratulálok!
Pedig ez nem változtat a tényeken. Az az ember, aki másról alapból hazugságot feltételez, azért teszi ezt, mert ő maga egy őszintétlen, magyarán szólva hazug ember. Sőt, általában beteges, patológiás hazudozó. Most erre lehet mondani, hogy én vagyok a bunkó, de ez nem igaz. Nem bunkó vagyok, hanem közlök valamit, amitől te megsértődsz, pedig tény. Szerencséd van, hogy friss a fiókom és nem enged jelenteni, különben már rég jelentettem volna a kommentjeidet, és a Gyakorikérdések berkein kívül térhetnél nyugovóra.
Mellesleg újabb bizonyíték, hogy a gyakorikérdések jogtalanul töröl kommenteket, ugyanis egy darab csúnya szó nem volt abban, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!