Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetben??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben??

Figyelt kérdés
Mit csináljak ha tetszik egy fiú barátom? Én is fiú vagyok szerintem biszex. Van egy fiú barátom akivel imádok sok időt tölteni de nem mint barát hanem mint egy kiszemeltetel. Nem tudom hogy ő meleg e vagy biszex.Nagyon fiatalnak vagyunk mind a ketten. Mind a ketten serdülő kor elején vagyunk. Mit tegyek ilyen helyzetben hogy utána ha kiderul róla akkor ne legyen kínos? Egyébként nem tudja rólam senki se szinte hogy meleg vagyok.

#meleg #LMBTQ #baratboltobbmintbarat
2020. okt. 14. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg valahogy kipuhatolni,hogy áll a fiúkhoz.

Pl kérdezd meg tőle mit csinálna ha egy fiú megcsókolná.

Vagy,hogy kipróbálná e fiúval.Vagy valami ilyesmi.

A reakcióból látod,hogy viszonyul hozzá.

Mert ha nagyon tartózkodik a dologtól akkor mindenképpen hagyd inkább.

2020. okt. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!