Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma az egyik osztálytársam küldött egy szívet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok kapcsolatot, főleg nem egy osztálytárssal. Elgondolkoztam hogy ez csak egy szivatás akar e lenni, őszintén szólva foglalmam sincs, pontosan ezért akarok úgy válaszolni, hogy azt ne lehessen kinevetni.

Elgondolkoztam azon hogy nem válaszolok, de mivel minden egyes nap találkozok vele, nem biztos hogy jó ötlet lenne. Ti válaszolnátok?

A kérdőjelen is elgondolkoztam, de az túl bunkó nem?

Mit tegyek?

2020. okt. 13. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Manapság annyi mindent jelent egy szív 💁🏻‍♀️

Lehet hogy teljesen más okból küldte...

De jó lenne ha tisztáznád vele,hogy is érti...nem bunkó a kérdőjel, főleg akkor nem,ha nem akarsz kapcsolatot💁🏻‍♀️

2020. okt. 13. 16:03
 2/5 Lena7 ***** válasza:
100%

Én is szoktam neha szívet küldeni meg más emojikat olyan embernek, aki nem jön be.

De ez a szövegtől is függ.

Néha a szívet vagy 😍<--- ezt az emojit nemtudom mással helyettesíteni, ezért kénytelen vagyok olyat küldeni.

1 szív még szerintem nem jelent semmit.

2020. okt. 13. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap elküldte a házit én megköszöntem, errő leírta hogy szívesen. Ma pedig dél körül a semmiből egy szívet küldött.
2020. okt. 13. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy még akkor tegnap küldte,csak kikapcsolta a netet, és ma dél körül visszakapcsolta :)
2020. okt. 13. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már olyan, hogy később küldött el valamit pl a messenger, lehet csak ez áll a háttérben. De egyébként szerintem egy szív még semmit sem jelent.
2020. okt. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!