Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek neki?
Ő 17, én 16 vagyok. Egy suliba, egy osztályba járunk.
Tehát minden nap látom. Sokszor szemezünk viszonylag, de akkor sem sok ideig, maximum három másodpercig. Testbeszédét szoktam figyelni, de néha azt érzem, tetszem neki, viszont másnap meg már az ellenkezőjét gondolom... van egy lány, akivel majdnem minden szünetben van. Egy hete még az látszott rajtuk, hogy tök jóban vannak... (talán túlságosan is. Már ha értitek...), de most e héten meg rá se hederített egyáltalán. Ezt se tudom mire véljem. Nem tudom mennyit jelent az, ha kihúzza magát a közelemben, és legtöbbször ha lehetséges, mellettem megy el. Azt is megfigyeltem, hogy mindig zsebreteszi a kezét. És mikor beszél hozzám, kicsit félénkebb mint a többiekkel. Esetleg csak szimpinek tart és barátkozni, ismerkedni akarna, vagy többet akarhat?
Persze tudom, hogy ezt így nem lehet 100%-ra megmondani, de érdekelne a véleményetek! Előre is köszi!^^
Tetszhetsz neki, derítsd ki!
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! 😌
Annyit még kérdeznék az egyestől, hogy esetleg hogyan tudnám ezt észrevétlenül tenni? Mivel még nem vagyok biztos semmiben, nem igazán szeretném, hogy megtudja az érzéseim, de ahogy mondtad, ki kellene deríteni! Tudsz nekem tippeket adni? Nagyon megköszönném! ^^
hát igen, észrevétlenül elég nehéz, én sem vagyok profi :)
de ha jeleket adsz, vagy olyasmiket mondasz, amikre olyasmit tud válaszolni, amiből kiderül, hogy kedvel vagy szerelmes beléd
de szerintem a legkönnyebb az lenne, ha bátorságod összeszedve megkérdezed (tudom, könnyű mondani, de nehéz cselekedni)
Sok sikert! (1es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!