Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire aggódjak és féltékenykedjek a barátom legjobb lánybarátjára?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal. Ők 2 éve legjobb barátok körülbelül. Amikor összejöttünk még nem zavart annyira amit csinálnak, mondván csak barátok. Mind a hárman osztálytársak vagyunk. 18 évesek. A barátom a lány mellett ül. Én a legjobb barátnőm mellett. Minden órán felrakja a pasimra a lábát, folyton suttognak valamiről, ha felteszi a lábát azt elkezdi simogatni, a haját birizgálja, meg elmegy vele ide oda, suli után néha inni. A barátomnak tetszett a lány, de a lány tisztázta, hogy neki nem tetszik csak barátként tekint rá. De tudom, hogy a barátomnak még mindig tetszik. Én próbálok jobb lenni, mint a csaj, de már belefáradtam. Amikor a barátomnak említettem, hogy nekem nem tetszik az, hogy felrakja a lábát rá, akkor mondta, hogy pedig ő akkor is engedni fogja neki. Meg folyton minden órán csak az ő hangjukat hallom. Párszor már el is sírtam magam a suliba, de ez nem számít. Csak nem tudom már mit tegyek. Fáj nekem ez az egész, de őt meg szeretem. Tudja, hogy nekem szarul esik, de nem tesz ellene semmit2020. szept. 26. 20:16
11/13 anonim válasza:
Mi a kérdés? Fogod és elásod. Mármint a kapcsolatot (de a srácot is fontold meg).
12/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem a csajjal a dolgokat, és mondtam neki, hogy engem mi zavar és mit nem szeretnék, ha csinálna. És mondta, hogy rendben, eddig miért nem szóltam. Szóval elvileg lerendeztem.
Köszönöm a válaszokat.
Minden válaszban van igazság, tényleg elkéne hagynom, de szeretem, és tudom, hogy ő is engem csak nem tudom. Ha rosszabb lesz a helyzet már biztos nem tűrök többet és vége. N
2020. szept. 30. 18:37
13/13 anonim válasza:
Jól tetted, de azért a pasival is beszélhetnél, végülis rajta is múlik hogy mit enged neki.
De azért remélem, hogy minden rendben lesz köztetek ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!