Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretnék átölelni egy leányt?

Figyelt kérdés
Ha simán megkérném, nem hiszem, hogy engedné, ezért valamit szeretnék kitalálni erre. Kérem segítsetek!

2020. szept. 26. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan baráti társaság, ahol ölelkeznek a búcsuzásnál
2020. szept. 26. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
+társaságok
2020. szept. 26. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem elég kínos lenne ha csakúgy megölelnéd ha nem akarja. Tegyél le róla ha csak nem veszed észre hogy tetszel neki.
2020. szept. 26. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan fiúbarátom aki megkérdezte hogy megölelhet-e és megengedtem. Ha jóban vagy vele meg fogja engedni. Ha meg nem vagy vele jóban akkor minek ölelgeted?
2020. szept. 27. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátod, akkor simán mondhatod, hogy meg akarod ölelni, most a vírus miatt utcán valószínűleg senki se hagyná
2020. dec. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!