Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leányok miért szeretnek beletúrni a fiúk hajába?
Figyelt kérdés
Legalábbis azéba, aki bejön nekik.2020. aug. 7. 10:22
2/8 anonim válasza:
Lány vagyok, és én is imádom, de ezt nehéz elmagyarázni, hogy miért. Egyszerűen jó érzés, vonzónak találom. Ez hasonló mint amikor a fiúk megfogják pl a lányok fenekét. Egyszerűen jó érzés, vágyakat kelt az emberben
3/8 anonim válasza:
Én lány vagyok de a barátom haja megtestesíti azt a hajat amit én akarok xD nekem derékig érő, vékonyszalú, se színű barna hajam van. Baratomé pedig ilyen aranyosan csillogó sötétebb szökés-vörös, dús és hullámos haja van. Ráadásul ő mindennap tudja mosni a rövid hajat és így mindig friss. Egyszerűen imádom.
4/8 striga válasza:
Mert jó érzés, szeretem babrálni. Főleg mikor fodrász után van és a tarkóján tüsisebb, mint fent.
Na meg ugye nekem hosszú hajam van és olyan fura (jó értelemben), hogy bele lehet túrni egy rövid hajba. Vagy a fene se tudja, nem tudom elmagyarázni. Egyszerűen jó és kész :D
5/8 anonim válasza:
Talán mert a tenyerem is erogén zóna, és jólesik megbirizgáltatni a hajával. De sokszor egy férfitarkó látványa is lázba hoz ☺
6/8 anonim válasza:
Igazából nehéz ezt elmagyarázni! 😊 Mert cuki! Barátom is cukinak találja és imádja mint én is!
7/8 anonim válasza:
Ez olyan, mint ahogy a fiú meg megfogja a lány combját vezetés közben. Nem feltétlen azért, mert fú de szexi ez az egész, egyszerűen csak jó valamit kezdeni a kezünkkel, nem?
8/8 A kérdező kommentje:
Vezetés közben senki nem fogja meg, mert az életveszélyes.
2020. aug. 7. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!