Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyugat vagy kelet Magyarország...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugat vagy kelet Magyarországon vannak jobb csajok?

Figyelt kérdés

Nyugat vagy kelet Magyarországon lehet megtalálni a legeslegjobb csajokat? Tudom biztosan mind a 2 részén vannak teljesen fullosak. De pl Debrecenben én nagyon ritkán láttam olyan jó csajt. Mint amilyeneket Komlón, Győr megyében vagy Velencén láttam. Előbbi 2 helyen csak áttutazóban voltunk. De már akkor viszonylag sok olyan fullos csajt láttam. Amilyet nagyon ritkán. A velencei tónál pedig nyaraltam 6 napig. És a 6 nap alatt elég sok olyat láttam. De Velencébe, Gárdonyban tehát a városokban is volt egy pár. Még Pesten is kevesebbet láttam talán bár ott eddig még csak egy egész napot töltöttem el.

Haverom viszont azt mondja, hogy Békés és Szolnok környékén is vannak olyan nagyon fullos nők. De azt mondja, hogy keleten nincs olyan lány aki ne lenne felszines. A legfullosabb alatt, pedig azt értem, hogy ritka nagyon nagyon szép arc. Szép ápolt fenékig érő haj, stb

Na igen az pedig a másik kérdés, hogy hol normálisabbak a lányok. Mert pl Püspökladányon szinte csak r vannak, meg felszinesek!

2020. szept. 23. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet bekategorizálni. Pláne, hogy a szépség szubjektív, lehet, hogy aki szerinted ”fullos”, az más szerint ronda. Ugyanez a normális lányokkal. Kinek mi a normális.

(Amúgy azt árulja már el valaki, hogy #1 mégis milyen formában nyalizott a válaszában... Csupán közölte, hogy a kérdés alapján a kérdező elég felszínesnek tűnik. Amivel egyet kell értenem.)

2020. szept. 24. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Dél-Délkelet, 36 fok.
2020. szept. 24. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Nem teljesen mindegy hogy hány van úgyis csak egyel házasodhatsz. Olyan meg úgysem érdekli őket aki azt mondja hogy"fullos csaj" hacsak nincs sok pénzed.
2020. szept. 26. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Nyugat, nyugat😊
2020. szept. 26. 21:39
 5/5 anonim válasza:
100%
Erre pontos válasz semmiképp nincs, amit te mondasz hogy "fullos" lány és nagyon szép arc, az nem biztos hogy másoknak is az szóval ez az egész már itt megbukott. Pl nekem Palvin Barbi sem gyönyörű arcú, csak egy átlagosan szép lány de semmi extra, de vannak akik szerint gyönyörű, és persze vannak akik azon a véleményen vannak amin én!
2020. szept. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!