Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Fiús' lány? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Fiúk! Nektek mennyire jön be egy rövid hajú, 'tomboy' (fiús) lány?
Mi a véleményetek a 'tomboy' stílusról, és arról, ha egy lány 'fiús' illetve fiús ruhákat hord?
Ti (a saját véleményetek szerint) összejönnétek egy ilyen lánnyal?
(Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam meg valamit)
U.I.: Egyébként én is tomboy vagyok!^^
2020. szept. 19. 20:01
11/15 A kérdező kommentje:
Engem legtöbbször fiúnak néztek, de nem leszbikusnak😁.
Egyébként köszön az eddigi válaszokat!✨
2020. szept. 20. 09:52
12/15 anonim válasza:
Nem. Egy lány legyen aranyos és nőies.
13/15 anonim válasza:
Látni kellene, van akinek kifejezetten jól áll és nagyon tetszik. :) De ez kb olyan, mint a rövid haj, hosszú haj... :D
14/15 anonim válasza:
A rövid hajat imádom, sőt az a gyengém, de a minden más tekintetben határozottan lányos lányokon. A teljesen fiús stílus nekem nem jön be.
15/15 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, ha pasisan öltözöl, a legtöbb fiú észre sem fog venni. Bár rólam egyértelműen el lehet dönteni azért, hogy lány vagyok, mert olyan az arcom, meg a hajam is hosszú, simán leszbikusnak szoktak nézni (aki nem ismer), pedig nem vagyok. Ez pedig ugye csak hátráltat. Nehezen ismerkedem, pedig sokan mondják, hogy amúgy szép vagyok, jó alakom van, csak elrejtem, de én tudatosan nem vagyok nőies, és tisztában vagyok vele, hogy ezért nem érdeklem a legtöbbjüket. Nekem nem ér annyit egy kis figyelem a fiúktól, hogy megváltozzak és belekényszerítsem magam egy nőies szerepbe, ami nem én vagyok (például a smink teljesen távol áll tőlem, pedig mondják, hogy ha sminkelnék, akkor csak úgy sorban állnának értem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!