Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés embernek van lehetősége tiniként kapcsolatban lenni?
Én fiús suliba jártam így nem sok tini párt láttam. Alig ismerek olyat akinek annyi idősen volt valakije.
Kevés embernek volt annyi idősen valakije?
Akiknek volt azok mind jól néztek ki? Előnytelenebbeknek ebben a korban nincs esélyük?
Szerintem kifejezetten soknak. Tinikorban még nem számít olyan sokminden mint felnőttkorban szóval még könnyebb is. A környezetemből tapasztalva azt látom hogy pêldául a nem olyan előnyös kinézetű ember is meg tudja találni a párját. Szóval tinikorban szerintem több embernek van esélye erre mint felnőttkorban, persze van azért bőven olyan ember akinek kevesebb az esélye.
Sok embernek meg ebben a korban csak szimplán nem számít a dolog, nem érdekli, példának vegyünk engem. Lett volna lehetőségem olyannal összejönni aki tetszik nekem de mégsem tettem, mert hidegen hagy ez a téma.
F
eléggé sok lehetőség van általánosan, de nem használnak ki sok lehetőséget
a csak fiús iskolába járóknak sokkal kevesebb lehetőségeik vannak, nem tudom, hogy nektek el szabad-e járni faluba/városba, vagy folytonosan ott vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!