Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
Felszálltam ma a buszra és azt vettem észre hogy egy lány néz. Mikor odanéztem, elkapta a tekintetét. Ez újra és újra megismétlődött. Aztán én ránéztem addig mig nem néz rám, 1 mp után újra rám néz (én akkor néztem) elkapta a tekintetét, és egy kis mosolyt láttam rajta. Ez most mi lehetett?2020. szept. 17. 14:50
11/18 anonim válasza:
#10 hát, még mindig megtörténhet, hogy időközben más tetszett meg neki és meggondolja magát, de az, hogy elutasít, az majdnem mindig megvan a pakliban
12/18 A kérdező kommentje:
Persze ez érthető.
Köszönöm a válaszokat.
2020. szept. 17. 17:56
13/18 A kérdező kommentje:
Jól nézki a lány, nem tudom hány éves.
2020. szept. 18. 22:15
14/18 anonim válasza:
Velem is történt már ilyen.Engem is nézett egy fiú meg én is őt.Tetszett is a fiú,de sajnos nem láttam többet.Egyszer láttam csak.
15/18 Salilala válasza:
Kérdező, ha még látod, kérd meg hogy lyukassza ki a jegyed (akkor is ha bérleted van, egy jegyet aznapra vegyél):D aztán furakodj oda mellé, köszönd meg. Aztán próbálj beszélgetést kezdeményezni, esetleg bemutatkozni. Kezdésnek jó, ha megkérdezed, melyik suliba megy? :) Utána kövi alkalommal lehettek már köszönőviszonybban. Ennyit simán megér egy jegy :) (ha nem látod a csajt, nyilván a bérletedet használd, csak nála vedd elő :D)
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó jó vicc 😁😁😁😁
2020. szept. 20. 11:37
17/18 A kérdező kommentje:
?????🙄🙄🙄
2020. szept. 22. 00:13
18/18 anonim válasza:
Valószínű hogy tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!