Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit vagy nem?
Figyelt kérdés
Felszálltam ma a buszra és azt vettem észre hogy egy lány néz. Mikor odanéztem, elkapta a tekintetét. Ez újra és újra megismétlődött. Aztán én ránéztem addig mig nem néz rám, 1 mp után újra rám néz (én akkor néztem) elkapta a tekintetét, és egy kis mosolyt láttam rajta. Ez most mi lehetett?2020. szept. 17. 14:50
2/18 anonim válasza:
Tetszett neki a...maszkod. :) Komolyra fordítva a szót, szerintem bejöttél neki, reméljük még véletlen összefuttok valamikor.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem hogy összefutok vele. Bár mostanába nem járok busszal. :DD Mert megvan Motorra a jogsim, így azzal járok.
2020. szept. 17. 15:02
4/18 A kérdező kommentje:
Amugy a lányok ezt azért csinálják? Vagy van más oka is?
2020. szept. 17. 15:03
5/18 Stark2000 válasza:
Figyelemfelkeltés. Lépni nyilván nem fognak helyetted (bár nem kizárt), de valami jelet kell adniuk, hogy tudd, szabad a pálya feléjük. Ezt ki milyen formában teszi meg, az változó. Úgy látszik ő így szeretné tudtodra adni. Ennél egyértelműbb csak az lehetne, ha azt mondaná, hogy bejössz neki.
6/18 anonim válasza:
ha neked tetszik, szolitsd le, ha legközelebb talalkozol... Aztán mehetsz motorozni
7/18 anonim válasza:
ha neked is tetszikk, akkor hagyd a motorozást egy idejig, és menjél a busszal!
8/18 A kérdező kommentje:
Rendben. De mivan, ha nem azért csinálja? Lehet hogy van más oka is?
2020. szept. 17. 17:25
9/18 anonim válasza:
#8 eléggé valószínű az, hogy bejössz neki
10/18 A kérdező kommentje:
Rendben, remélem igazatok van. Nem szeretnék beégni.
2020. szept. 17. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!