Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegge osszevesztem a baratomm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakihazivalaki kérdése:

Elegge osszevesztem a baratommal, kerjek bocsanatot?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt es mindennap latjuk egymast de szokasom tulgondolni a dolgaimat foleg ugy hogy felesleges mert altalaban oszinte. Volt 2 nap amikor nem mondta hogy szeretlek este es napkozben sem de egymas kozeleben voltunk szintugy, es ma elegge magamra vettem ezt es felek attol hogy elfogom vesziteni, nagyon szeretem ot es tenyleg mindossze emiatt behisztiztem o probalt bocsanatot kerni de en nem fogadtam el es mar elment aludni ugyhogy most nem tudok vele beszelni de nyomja a lelkemet hogy ilyen voltam vele. Holnap kerjek bocsanatot tole?

2020. szept. 16. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Ne kérj bocsánatot, nem érsz vele semmit, csak neked lesz jobb. Inkább üljetek le és beszéljétek meg.
2020. szept. 16. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezen behisztizni tiniként is durva.

Mindenképpen mondd el neki, hogy sajnálod és utólag rájöttél, hogy hülye voltál.

2020. szept. 17. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
várj a járással amíg érettebb leszel...
2020. szept. 17. 02:06
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

A leghazugabb szó a világon a szeretlek.

A szavak nem érnek semmit. A tettek számítanak.

Azért mert nem mondja, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Ha pedig még el is várod tőle, az már úgysem lesz őszinte. Egy kényszerből kimondott szónak mi értelme van?

2020. szept. 17. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Igaza van a 4. válaszolónak. Hagyd ezt a hülyeséget, nem kell ezt minden nap mondani. Nekem volt olyan, hogy este úgy köszönt el, hogy szeretlek, másnap szakított velem. Na akkor mennyit ért ez a szó?
2020. szept. 17. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Csatlakozom az előző kettőhöz: felesleges mindennap mondogatni, hogy szeretlek. Egy idő után így elveszíti ez a szó az értékét. Mindenképp kérj bocsánatot (és ne csak mond, valóban bánd, hogy egy ilyen marhaságon kiakadtál!). És ne várd tőle, hogy mindennap elmondja: ahogy #5 példája is mutatja, maga a szó igazából nem ér semmit tettek nélkül.
2020. szept. 17. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Én még a férjemtől sem szeretem hallani olyan gyakran a 'szeretlek' szót. Sokat mondják, akkor egy idő után elveszti az "értékét" (ahogy előttem is írták). Sokkal többet számít, hogy mit tesz érted a párod. Én kb. azt sem tudom, mikor mondtam a férjemnek utoljára.

De ha képes vagy hisztit levágni egy ilyen piti dolog miatt, ráadásul 2 hónap "járás" után... Talán még nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.

A bocsánatkérés egy ilyen után meg alap, főleg, hogy szegény srác egyből próbálta, holott ő nem csinált semmi rosszat.

2020. szept. 17. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
"Majd ha változik valami szólok" - hallottad már ezt a mondást?
2020. szept. 17. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

A párommal soha nem alszunk el úgy hogy valami problémánk van. Mindig megbeszéljük.

Attól hogy nem mondja hogy szeret ,még nem jelenti azt hogy nem szeret. Személy szerint engem idegesítene ha a párom ilyen dolog miatt bedurcizna. Próbáld meg átgondolni a dolgokat, mielőtt vitába torkollik a dolog. Próbáld meg őt jobban megismerni.

2020. szept. 18. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk, ha megtanulnál írni, sokat dobna a megítéléseden 😂
2020. szept. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!