Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegge osszevesztem a baratommal, kerjek bocsanatot?
Ezen behisztizni tiniként is durva.
Mindenképpen mondd el neki, hogy sajnálod és utólag rájöttél, hogy hülye voltál.
A leghazugabb szó a világon a szeretlek.
A szavak nem érnek semmit. A tettek számítanak.
Azért mert nem mondja, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Ha pedig még el is várod tőle, az már úgysem lesz őszinte. Egy kényszerből kimondott szónak mi értelme van?
Én még a férjemtől sem szeretem hallani olyan gyakran a 'szeretlek' szót. Sokat mondják, akkor egy idő után elveszti az "értékét" (ahogy előttem is írták). Sokkal többet számít, hogy mit tesz érted a párod. Én kb. azt sem tudom, mikor mondtam a férjemnek utoljára.
De ha képes vagy hisztit levágni egy ilyen piti dolog miatt, ráadásul 2 hónap "járás" után... Talán még nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.
A bocsánatkérés egy ilyen után meg alap, főleg, hogy szegény srác egyből próbálta, holott ő nem csinált semmi rosszat.
A párommal soha nem alszunk el úgy hogy valami problémánk van. Mindig megbeszéljük.
Attól hogy nem mondja hogy szeret ,még nem jelenti azt hogy nem szeret. Személy szerint engem idegesítene ha a párom ilyen dolog miatt bedurcizna. Próbáld meg átgondolni a dolgokat, mielőtt vitába torkollik a dolog. Próbáld meg őt jobban megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!