Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék egy lánnyal mondjuk buszon/állomáson beszélgetésbe kerülni?

Figyelt kérdés
Szóval, volt már kapcsolatom, nem is tartom magam csúnyának, sem olyannak aki félénk. Valamiért viszont el sem tudom képzelni hogyan tudnék egy tök ismeretlen lánnyal beszélgetni csak úgy.
2020. szept. 15. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig könnyű dolog beszélgetni csak belekezdeni nehéz
2020. szept. 15. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is ráköszönsz.
2020. szept. 15. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy azt sem tudom mivel lehetne elkezdeni
2020. szept. 15. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én így kezdenem a beszélgetést. Szia :)
2020. szept. 15. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Az oke, de milyen okkal menjek oda? Csak ugy nem allithatok oda hogy szia :D
2020. szept. 16. 06:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval ma tök sokáig nézett egy lány, ha ránéztem elkapta a fejét, tudjátok a tipikus sztori, de így sem tudtam magam rávenni, hogy odamenjek hozzá.Eléggé egyértelmű volt, hogy jól alakulna a dolog, de mégsem. Komolyan nem tudom magam rávenni
2020. szept. 16. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahj szorítok neked! Igazából bármiről kezdj el majd beszélni neki akár az utazásról jó nagy tömeg van a buszon nem igaz? És mondanám hogy mosolyogj 😅 de a maszk... menni fog! Ha nincs is siker és kínosan érzed magad gondold azt hogy úgy se látod többé
2020. szept. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!