Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezdeményezzek beszélgetést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek beszélgetést?

Figyelt kérdés

Délutánonként szoktam látni egy lányt (hozzánk nem messze laknak). Amikor megyek haza biciklivel, nem tuom mivel lehetne közeledni. Köszönni szoktam, vissza is köszön, de ahogy megyek biciklivel mást nem tudok mondani, vagy kérdezni, mert mire válaszolna már arrébb járok.

Megállnék a biciklivel, de nem tudom mit kellene mondani, vagy kérdezni.

Ha tolnám a biciklit, az gyanús lenne, hogy csak miatta tolom.

Egyébként régebben beszélőviszonyba voltunk (több, mint 10 éve, még gyerekként, azóta már csak a köszönőviszony maradt meg)

Furcsa lenne még ennyi idő után?

Nem feltétlen kapcsolatot szeretnék, csak ismerkedni.

2020. szept. 9. 19:51
 1/1 anonim válasza:
100%
Szerintem menj oda legközelebb hozzá, és kérdezd meg lenne e kedve elmenni valahová, például így. : " Szia! Már régóta tervezem, hogy megállok és már nem tudok tovább várni; Szóval szeretnélek jobban megismerni,eljönnél velem valahová? Egy parkba beszélgetni vagy, kávézni?" Valami hasonlót tudok elképzelni, abból amit leírtál, talán így menne :).
2020. szept. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!