Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14-15 éves lány egy 23...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14-15 éves lány egy 23 éves fiú gáz?

Figyelt kérdés
Szavazzatok és írjátok le a véleményeteket.

2020. szept. 12. 15:15
A kérdező szavazást indított:
Igen gáz
Nem, nem gáz
82 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Nem gáz, csak más világ. Számomra egy 14 éves még egy kislány, míg egy 23 éves egy felnőtt ember. Más korban ez a korkülönbség okés lenne, de ilyen esetben ez nekem fura.
2020. szept. 12. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. De ha szeretik egymást? Illetve a lány tud felnőttek módjára viselkedni?
2020. szept. 12. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan, ahogy az első is leírja. Másképp gondolkodik egy 14 éves és egy 23 éves. Nem azt mondom, lehet, hogy együtt lesznek életük végéig, nem tudni. Magamból kiindulva, nem tudtam még 14 évesen komolyan gondolkozni ilyen téren. Úgy értve, hogy nem voltam elég érett még egy komoly kapcsolathoz, bár azt hittem. :)
2020. szept. 12. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
3-mas vagyok. Igen, lehet hogy ha a lány van annyira komoly, érzelmileg is, akkor simán lehet. :)
2020. szept. 12. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Egy 14 éves soha nem lesz olyan érett.. max úgy érzi. Itt kb.minden 2.gyereklány "érettebb a koránál". A srácnak ciki, hogy kislányokkal kavar és nem talál korabeli partnert.
2020. szept. 12. 15:38
 6/8 anonim válasza:
87%
Ez nagy korkülönbség, és minden kiscsaj azt gondolja magáról, hogy érettebb a koránál, de nem, nem érettebb... úgyhogy ez felejtős, 17-18 évesen már ok.
2020. szept. 12. 16:04
 7/8 anonim válasza:

Amennyiben te vagy az egyike ennek a párnak, úgy a választ akkor fogod megtudni, ha:

a) Megkérdezed a szüleidet és ők elmondják neked.

b) Találkozol a párod baráti körével és - bár mondani nem fogják - a testbeszédükből érezni, tudni fogod a gondolataikat.

2020. szept. 13. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
15 az már úgy ahogy oké. Az a baj hogy a lány meg nem érett és a fiú már az. (lelkileg, agyilag tuti)
2020. szept. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!