Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon alacsony a szexuális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon alacsony a szexuális étvágyam pedig 18 éves vagyok, miért lehet?

Figyelt kérdés
Van barátnőm de még nem szexelünk csak kézzel elégít ki. Hiába szeretem őt teljes szívemből, úgy érzem simán meglennék az egész "szex" dolog nélkül

2020. szept. 10. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Én először orvoshoz mennék, simán lehet hormonális. Ha ott semmit nem találnak, akkor pszichológus!
2020. szept. 10. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Az első válaszoló tanácsát fogadd meg! Biztos aranyos és cuki a barátnőd, de félredugásba hajszolod!
2020. szept. 10. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ismeretlentől és a kudarctól félsz.

Valamint evés közben jön meg az étvágy.

2020. szept. 11. 01:22
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

Mert nem mindenki egy túlkanos dugógép.

Ha a barátnődnek ez jó, akkor nincs ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák.

2020. szept. 11. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell pszichológushoz vagy orvoshoz menni egyből, fiatal vagy még, nincs ezzel az égvilágon semmi gond, bármi változhat. Ahogy írták is előttem, evés közben jön meg az étvágy.
2021. jan. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!