Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire hülyeség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire hülyeség ez a fogadás?

Figyelt kérdés
Most ért véget egy majdnem két éves kapcsolatom és a legjobb haverommal fogadtunk, hogy november 16-ig (ő szülinapja) össze kell jönnöm valakivel és február 12-ig bírnia kell a kapcsolatnak (én szülinapom) és ha ez a két dolog nem teljesül, akkor megyek a haverommal önkéntes katonának. 2 hónapom lenne találni valakit
2020. szept. 10. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Összejönnél egy lánnyal egy fogadás miatt, ráadásul még 3 hónapig húznád is az agyát? Mekkora bunkóság. Mint a két lány, akik fogadtak, hogy melyikük szed össze előbb pasit, és gyakorin kérdezték meg, mi legyen a tét.
2020. szept. 10. 18:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdésben le kellett volna írnom, de nem csak a fogadás miatt jönnék össze valakivel. Ennyire f*szkalap én se vagyok. Nem akarok senkit se kihasználni, ez csak egy kis motiváció, hogy találjak valakit magam mellé és próbálkozzak megint az ismerkedéssel. Nagy eséllyel ettől függetlenül is mentem volna vele önkéntesnek
2020. szept. 10. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a lánynál elég nehéz lenne kimagyarázni...
2020. szept. 10. 18:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Mit kéne pontosan kimagyarázni, ha nem a fogadás miatt jönnék össze valakivel? Nem erőltetem, hogy összejöjjek valakivel, persze próbálkozni fogok, mert jó lenne, de nem a fogadás miatt. A fogadás lényege csak annyi, hogy ha addig nem lesz semmi, akkor megyek vele
2020. szept. 10. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fogadásokból egész szép, rendezett ország lenne belőlünk, sok sikert, sok rövid kapcsolatot!
2020. szept. 10. 18:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Jó, fölöslegesen magyarázom, hogy nem használnék ki emiatt senkit... Ez nekem csak egy kis motivációt adott, hogy próbáljak új embereket megismerni, ennyi
2020. szept. 10. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha a barátőd megtudja, hogy volt ez a fogadás, szerinted nem hiszi azt, hogy vele is csak amiatt vagy együtt? (Simán kiderülhet akár véletlenül is.)
2020. szept. 10. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Készülj a katonaságra 😁
2020. szept. 10. 18:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan jó színész, hogy érzelmek nélkül együtt tudnék lenni valakivel. Én ezt csak úgy fogom fel, hogy ha akkor még egyedül lennék, akkor van időm az önkéntes katonaságra, ha meg van valakim, akkor inkább vele lennék, mint katonaságnál
2020. szept. 10. 18:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tartom "úgy" fogadásnak. Inkább csak B terv, ha egyedül maradnék
2020. szept. 10. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!