Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus lehetek? Túlságosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lehetek? Túlságosan élvezem a barátnőm a hülyülését? És szerintetek mi van köztünk? Folyton "kekeckedünk" egymással, de főleg ő velem...

Figyelt kérdés

Suli után feljött hozzám, húztuk egymás agyát, mint mindig, aztán lenyomott az ágyra, lefogott, felrántotta a pólómat és szétcsikizte a hasamat meg marha nagyokat belefújt és puszilgatta! Én meg csak nevettem mint állat. Persze régebben is verekedtünk/bírkóztunk poénból (mondjuk régebben azért nem esett neki így a hasamnak), de most legutóbb a fent leírt produkciója egy idő után "úgy" kezdett el tetszeni és egyszer csak lesmároltam!

Végül is megegyeztünk a csók után abban, hogy mi annyira marhák vagyunk együtt, azóta viszont suliban, félúton, bárhol somolyogva sandítunk egymásra és mindig elpirulunk, ha egyikünk észreveszi a másikat. Gyakran rám kacsint, mekiben suttyomban megcsípte a fenekemet miközben ittam, egymás ölébe ülünk, "eszkimópuszizunk" meg utóbbi időben olyanokat súg a fülembe, hogy "szexi vagy", "jó a feneked", "úgy összebújnék veled" meg sorolhatnék még és persze az ilyesmiket elröhögjük aztán, de nekem pölö mégis vadul vert a szívem és izzadtam, mikor csak duruzsolt a fülembe, vagy amikor a lábával cirógatta a lábszáramat és jót vigyorog azon, hogy megborzongtam.

Bocsi, ha nagyon zagyvalék lett, de mondjátok meg, mi van köztünk és hová halad ez az egész?

2020. szept. 8. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Na bravó...
2021. nov. 25. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Ajjj de cukik. 😍
2021. nov. 28. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Későn írom ide, jó ezt olvasni és sokáig 🥰
2021. dec. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!